Chtějí být děti ve stanu u moře?

970
30.3.22 10:27

Chtějí být děti ve stanu u more?

Krámů co nepotřebujeme jsem bohužel nakoupila tolik, ze se radeji ptam :)

Syna štve byt na jednom miste, rad zkouma a tak si rikam co tolik doporučovany stan k mori s uv? Chteji v nem deti vůbec byt?

Dekuji za nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35796
30.3.22 10:40

Tak pokud nemáš slunečník nebo kam se schovat je to fajn, nebo proti větru, písku, na spaní :nevim: pro malé děti je to dobré, nevím jak velké je to tvoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
30.3.22 10:42

Chtějí, nechtějí - někam to dítě aspoň na chvíli před sluncem budeš potřebovat schovat. A je na tobě, jakým způsobem ho tam udržíš - hra, pohádka, spánek,…
Každopádně počítej s tím, že na plážích přírodně tvořené stíny obvykle nejsou. Jen (obvykle) placená lehátka a slunečníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Snorlaxik
30.3.22 10:44

Záleží asi na věku dítěte. Ale podle mého je to naprostá zbytečnost a jen způsob, jak z rodičů vytáhnout peníze.

• Citovat
  • Upravit
76754
30.3.22 10:47
@Mamca_1234 píše:
Krámů co nepotřebujeme jsem bohužel nakoupila tolik, ze se radeji ptam :)

Syna štve byt na jednom miste, rad zkouma a tak si rikam co tolik doporučovany stan k mori s uv? Chteji v nem deti vůbec byt?

Dekuji za nazor.

kolik má měsíců, roků? já bych to doporučila pouze tak do jednoho roku věku, větší akční dítě ti v tom nevydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10255
30.3.22 10:53

@Mamca_1234 Vždycky bereme. Občas se tam děti schovají (někdy brblají, že je tam horko), vždycky tam ale ukládají věci, které k vodě tahají (plovací desky, žížaly, nafukovací věci, ale i oblečení atd.) a narozdíl od třeba plážové rohože ti to to nikdo nepřestěhuje :-). Takže mi přijde, že to smysl má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
30.3.22 10:55

Naše nechtěly, ani náhodou. Buď byli u moře jako malý, tak to jsme hledali celkově stinná místa nebo měli velký slunečník a děcko spalo v golfkách někde ve stínu a jako větší už chtěly být pořád ve vodě, takže k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.3.22 10:55

Holky, synovi bude u more 11 mesicu, tak nevím, je to takovej aktivec… Resime hodne misto v aute, tak cokoliv navic.. Znate to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
30.3.22 11:05
@Mamca_1234 píše:
Holky, synovi bude u more 11 mesicu, tak nevím, je to takovej aktivec… Resime hodne misto v aute, tak cokoliv navic.. Znate to :))

Proboha kdy jedete že to řešíš teď? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
30.3.22 12:10

@pikola v polovině kvetna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.3.22 13:00

My byli loni pod stanem. Máme větší - asi 3×5 m, takže na spaní a pohodlné uložení věcí.
K tomu ovšem, a to bych řekla je podmínkou, máme ještě altán 3×3 m, kde je silná plátěná střecha, takže dává absolutní stín. Tam se přes poledne válíme třeba do 15 hodin než jdeme opět k moři. Bez toho bych k moři nejela. Ve stanu je přes den někdy horko, záleží, jak je v něm větrání. My jsme si nezavěsili ložnici, takže jsme měli jen jednu vrstvu.
Letos máme v plánu stan znovu na trochu jiné místo. Začalo mi to nějak vyhovovat, možná to potřebuji jako změnu po all inklusivech. V neposlední řadě se mi to zdálo lepší v době kovidu - nechtělo se nám být někde společně se spoustou lidí v uzavřené hospodě.
Co bych ještě doporučila je předstanový koberec, je to pohodička pod nohy a zabrání nanášení bordelu do stanu. My máme koberec 3×6 metrů, nemůžu si vynachválit. Půlka pod altánem před vchodem, druhá na odklad plážových věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.3.22 13:02

Na pláž stačí slunečník, nebo ne? Přes poledne tam nebýváme a jinak se ty zbylé hodiny opalujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.3.22 13:03

Malé děti obleček UV 50 a široký klobouk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
30.3.22 13:09

Do stanu/stínu nebo do závětří si sednu ráda i já. Takže stan bereme třeba i na celodenní pobyt na pískovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
30.3.22 13:12
@Mamca_1234 píše:
@pikola v polovině kvetna :)

Autem k moři v polovině května? To jako si myslíš, že se budete někde na dojezd autem koupat???
Takovou zemi neznám.
Loni byla v květnu zima i v Turecku, lidi si tam vodu užili až od června.
Pro malé dítě bys měal mít vodu trochu vyhřátou, takže konec srpna, září. Květen je nanic.
S trochou štěstí bude na tričko a nohy smočit po kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí