Existuje v Praze kavárna (funkční) pro batolata?

3
26.3.22 14:31

Existuje v Praze kavárna (funkční) pro batolata?

Kde v Praze najdu kavárnu (funkční) pro batolata a jejich maminy? S dětským koutkem a přebalovacím pultem a bez vyjevených očí obsluhy při kojení - přívětivou a spolehlivou?
1. Existuje - není zrušená
2. Funguje - je vyzkoušená
3. S otvíračkou po celý týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31231
26.3.22 16:00

Byla jsem parkrat v Kralikovi v radiu, ale to koukam, ze je asi zrusene. Pak jsme dost chodili do Clovickova (Luziny a Budejovicka), ale tam byvalo pomerne zivo, i kdyz urcite jsem tam kojila. Na prebalovak si ale nepamatuju :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
26.3.22 16:07
@Veraunka píše:
Kde v Praze najdu kavárnu (funkční) pro batolata a jejich maminy? S dětským koutkem a přebalovacím pultem a bez vyjevených očí obsluhy při kojení - přívětivou a spolehlivou?
3. S otvíračkou po celý týden

Nikde. Zůstaň doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
26.3.22 16:08
@Zeoli píše:
Nikde. Zůstaň doma.
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.22 21:50
@Veraunka píše:
3. S otvíračkou po celý týden

Horní patro Time Out Plus - Westfield Chodov. Spodní patro je pro větší, horní patro pro batolata. Zrušení nejsou. Kojení si myslím, že tam úplně v pohodě, obsluha taky (ale byla jsem tam jen jednou).

Příspěvek upraven 26.03.22 v 21:53

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.3.22 21:52
@Hobitka píše:
Byla jsem parkrat v Kralikovi v radiu, ale to koukam, ze je asi zrusene. Pak jsme dost chodili do Clovickova (Luziny a Budejovicka), ale tam byvalo pomerne zivo, i kdyz urcite jsem tam kojila. Na prebalovak si ale nepamatuju :think:.
Človíčkov Budejovická zrušený. Pinkbear zrušený. Slunečnice zrušená. Ono teď přes Covid padlo skoro všechno. Ten Time Out Plus funguje. A tuším, že funguje ještě i Chaloupka, ale to si nejsem úplně jistá. Tam byla obsluha vždycky naprosto skvělá.

Jo, pak ještě funguje i kavárna Korkorán - Vltavanů. Tam to tedy není takové prvoplánově kojící, ale já tedy kojila všude a nikdo problém neměl.

• Citovat
  • Upravit
144
26.3.22 21:59

I Človíčkov Lužiny zrušeno. Myslím že Chaloupka funguje. Ale jinak mi příjde, že skoro vše zrušeno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.3.22 00:29

Knoflik na Proseku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.3.22 23:52
@Zeoli píše:
Nikde. Zůstaň doma.
DÍK :-/
@Lucie_Sx píše:
Knoflik na Proseku?

DÍKY, HODNÁ. :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.22 18:32

@Veraunka
Ta Kavarna na Vysehrade. Velky detsky koutek, prijemny, nikdo tam nic neresi a maji dobry kafe, polivky a zakusky. Navic je to kavarna, ktera je Jedlickova ustavu, pracuji tam jen postizeni (v pohode fungujou). Je to takova jejich prestupni stanice do “normalniho” zivota. Takze clovek dela neco pro dobrou vec :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí