Děláte někdo Plus500?

232
24.9.12 18:57

děláte někdo Plus500?

Ahoj holky, děláte někdo Plus500 a jak jste natom? Prosím o zkušenosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4091
24.9.12 20:19

Přítel na tom ujíždí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.9.12 20:35

Ahoj taky jsem to zkoušela, po chvíli jsem byla dost v plusu a více jsem riskovala s většími částkami na spoustu komodit, až jsem se úplně dostala do mínusu :zed:. takže radši ukončovat s malími ztrátami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
25.9.12 09:07

Můžu mít jen takový dotaz? To je jako normální obchodování na burze? když tam někdo peníze vydělá, tak si je pak může třeba převést na svůj běžný účet? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
25.9.12 13:28

@Vertiline ahoj,daj ti 500kč zadarmo, a co vyděláš, to si můžeš poslat na účet. To není žádný podvod. Já jen, jestli si tam někdo vydělal. Ono to jde děsně pomalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4246
25.9.12 13:47

@mamaterka Díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2551
18.8.13 17:10

Já jsem měla plus 500 demo a „vydělávala“ jsem. Jenže ve skutečnosti za každý nákup strhávají peníze tak na tom vydělat není tak jednoduché jako v demu, ale jsou jiné levnější portály

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.10.14 14:22
@Vertiline píše:
Můžu mít jen takový dotaz? To je jako normální obchodování na burze? když tam někdo peníze vydělá, tak si je pak může třeba převést na svůj běžný účet? Díky za odpovědi.

Ahoj.
Já jsem v Plus500 před časem taky „obchodovala“, no vlastně jsem využila jen tu jejich pětistovku, ale velice opatrnými a dlouhými obchody jsem vydělala asi 2300 Kč to jsem pak vybrala :) Chtěli jen vidět občanku - naskenovanou - tak jsem poslala a asi za 4 dny byly peníze doma. Takže to funguje, není to žádnej podfuk. Nějakou recenzi o tom píšou třeba tady: Plus500 Recenze tak počti a uvidíš :dance:
Kdyby jsi byla fakt frajerka, můžeš si tam i vložit a obchodovat už s většíma, ale na to já neměla, takle jsem za to nakoupila plýny a bylo :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.10.14 17:02
@JaninaKa píše:
Ahoj.
Já jsem v Plus500 před časem taky „obchodovala“, no vlastně jsem využila jen tu jejich pětistovku, ale velice opatrnými a dlouhými obchody jsem vydělala asi 2300 Kč to jsem pak vybrala :) Chtěli jen vidět občanku - naskenovanou - tak jsem poslala a asi za 4 dny byly peníze doma. Takže to funguje, není to žádnej podfuk. Nějakou recenzi o tom píšou třeba tady: Plus500 Recenze tak počti a uvidíš :dance:
Kdyby jsi byla fakt frajerka, můžeš si tam i vložit a obchodovat už s většíma, ale na to já neměla, takle jsem za to nakoupila plýny a bylo :))))

:P :P :P :P :P Nakoupila jsi plýny? to je super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Já jsem Plus500 taky zkusila, taky za tu pětistovku, ale probendila jsem ji dřív, než jsem se vůbec rozkoukala :jazyk:
dávám od toho rači ruce pryč :dance: :dance: :dance: ale zkušenost určitě zajímavá, proč ne, když to nic nestojí a někdo málo může mít štěstí a „trefit džekpot“ :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.15 09:46

plus500

Ja se registroval u pluska vydelal ze 2000 a jsem na 12000 pred 2 mes. blokly vsechny ucty s tim ze overujou coz je v poradku s pravidly ale jak si tak vymenujem nazory prave na tom recenzy plus500 tak zacali mazat prispeky coz se mi to prestalo libit a taky uz nelze vkladat dalsi nechavaji si tam nazory jen ktere se jim hodi zkratka obrovska cenzura pritom jediny spojeni s nima jsou jen ty maily na ktere samozrejme neodpovidaji takze zrejme to je ma cena za zkusenost s podvodniky a ze jsou registrovani u cnb to sice jsou jenze registrovat se muze kde kdo takze uvazuju o podani oznameni sice asi uz sve penizky neuvidim ale na zaklade stiznosti u cnb snad jim zrusi licenci nebo udelaji nejake to opatreni sam jsem zvedav jake ze nekomu zalazou fungovat neznamena to ze nemuzou fungovat treba pod jinym jmenem nebo neco podobneho jinak je skvela diskuze necenzurovana na www.odpobedi.net eva-zkusenosti-s-plus500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
18.6.15 09:48

plus500

Pardon www.odpovedi.net eva-zkusenosti-s-plus500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.7.15 15:39