Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja bydlim taky v obecnim. Tohle bych rozhodne za drobnou opravu nepovazovala. Urcite bych resila se spravcem nemovitosti.
@Ainy píše:
Ja bydlim taky v obecnim. Tohle bych rozhodne za drobnou opravu nepovazovala. Urcite bych resila se spravcem nemovitosti.
no právě… že to vubec nikdo neřeší a já se potřebuji už v uterý nastěhovat..
A bylas tam osobne, nebo jen vis ze to hlasili predchozi najemnici? A ten byt ti byl predan osobne nebo ti jen dali klice? Nevim jak je to u vas ale u nas ma mesto najmutou soukromou firmu ktera byty spravuje, tak bych tam sla a nehla se dokud to resit nezacnou. Pokud bude potreba rozkopat zachod kvuli odpadu tak to neni drobna oprava.Za tu povazuji napr. opravu splachovaci nadrzky apod…
@Ainy píše:
A bylas tam osobne, nebo jen vis ze to hlasili predchozi najemnici? A ten byt ti byl predan osobne nebo ti jen dali klice? Nevim jak je to u vas ale u nas ma mesto najmutou soukromou firmu ktera byty spravuje, tak bych tam sla a nehla se dokud to resit nezacnou. Pokud bude potreba rozkopat zachod kvuli odpadu tak to neni drobna oprava.Za tu povazuji napr. opravu splachovaci nadrzky apod…
normálně jsem šla ze starostou do toho bytu vše mi ukázal jako normálně… ale že by ekl že ten odpad je nefunkční neřekl ani popel… sousedka podemnou co mi to říkala dělá na obci a říkala že o starosta ví.. no dneska mi má doveést sporák tak se ho na to zeptám… jde o to aby mi neřekl že si t mm opravit na svoje nklady sama to je podle mě velká blbost.
V tom pripade ti byt nebyl radne predan, dokonce ti zamerne zatajil zavadu. Urcite bych na oprave trvala, nedej se.
@Ainy píše:
V tom pripade ti byt nebyl radne predan, dokonce ti zamerne zatajil zavadu. Urcite bych na oprave trvala, nedej se.
a to jak říkal že byt je vymalovanej tak pd chodba je počmáraná a jde vidět že čerstvě vymalované prostě není vše ostatí je no ale na tohle kašlu stejně budu malovat ale je mi o ten odpad
To je jasny to malovani povazuju za beznou udrzbu to bych neresila ale odpad u zachodu neni asi jen tak…
@Ainy píše:
To je jasny to malovani povazuju za beznou udrzbu to bych neresila ale odpad u zachodu neni asi jen tak…
no však jo… to takhle nenechám ani náhodou…Jssem zvědavá co na to řekne a nájem mu nezaplatím dokud ho nespraví
Dobrý den, mám takový problém. Před necelým týnem jsem dostala obecní byt. Musela jsem zaplatit 6000kč kauci plus nájem. Ale ten jsem neplatitla až po zhlédnutí bytu. Včera jsem tam šla uklidIT.No a chtěla jsem pustit vodu a nešla. Tak paráda šla jsem na záchod a chtěla spláchnout. Vzásobníku voda zustala takže jsem tomu moc pozornosti nevěnovala. A ZA PUL HODKY NA TO ZAMNOU DOJDE SOUSEDKA POD NÁMA A ŘÍKÁ ŽE. Nájemíci co bydleli v tom bytě je několikrád vytopili přez záchod tudíž teče odpad. Proto je voda zastavená. A já si nepamatuju že při předávání bytu mi nic takového řečeno nebylo. Nahlášeno to bylo už první nájemnicí ale nikoho to nezajímalo. Ve smlouvě mám napsané toto. DROBNÉ UPRAVY A OPRAVY V BYTĚ JE NÁJEMCE POVINEN SI HRADIT SÁM. dÁLE SE PI FINANCOVÁNÍ OPRAV POSTUPUJE VE SMYSLU PLATNÝCH PŘEDPISU, PŘEDEVŠÍM DLE VYHLÁŠKY. Č. 258/95, KTERÉ KONKRÉTNĚ VYMEZUJE JAKÉ OPRAVY HRADÍ MAJITEL A JAKÉ NÁJEMCE BYTU. Tak chtěla jsem se zeptat zda nemám platit nájem dokud neopraví odpad.ON toti starosta je hamižnej a lidi mi říkali že na tom mám trvat nevím