Koupení lednice přes internet

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
24.9.12 16:30

Koupení lednice přes internet

Ahojky, chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na koupení lednice přes internet (např.: na mall. cz) nebo jaké máte zkušenosti s kupováním elektroniky přes internet? Ptám se proto, že v našem okolí nemají žádnou lednici, která by nám vyhovovala i cenově, ale právě na netu jo. Šli byste do toho?? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35730
24.9.12 16:34

Vetsinou jsem si neco obhlidla zive, pak nasla nejlepsi cenu a kdyz byl obchod duveryhodny, koupila. Nikdy zadny problem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.9.12 16:35

Proč ne, přijde mi to jako běžný způsob nákupu, spíš mě udivuje, že lidi ještě stále kupují v předražených kamenných obchodech, kde se můžou ceny lišit i o několik tisíc :roll:
Já osobně jsem kupovala myčku přes net a nebyl s tím problém, cena samozřejmě mnohem lepší jak v kamenném obchodě a ještě navíc doprava zdarma. Stejně tak sušička.
Jediné, co bych si pohlídala, je převzetí přístroje, opravdu je potřeba to vybalit a prohlédnout, zda tam není něco rozflákané, inetrnetové obchody využívají většinou služeb kurýrních dopravních služeb a ty ve chvíli, kdy jim při převzetí podepíšeš, že je spotřebiš v pořádku, tak jsou z obliga, přitom ji můžeš rozbalit a může tam být něco bouchlého, rozbitý třeba šuplík či tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
24.9.12 16:37

Ahoj, my poprve pres internet koupili lednici a pracku pred 9 lety a od ty doby uz skoro vsechno. Musis to koupit v nejakym shopu, co ma od ostatnich dobry hodnoceni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
24.9.12 16:43

Nakoupila jsem takto veškeré vybavení do domácnosti. nejdřív jsem hodně surfovala po netu a hledala co by nám vyhovovalo. pár vytipovaných jsem si prohlédla v reálu a pak nakoupila přes net. pokud nemáš vyzkoušený obchod, tak doporučuji na dobírku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.9.12 16:44

Nevidím v tom problém. My už nakupujeme na netu snad všechno, kromě potravin…kupovali jsme stěnu do obýváku, sekačku, mrazák…a hodně věcí právě na mall.cz, jsou spolehliví, zboží bylo vždycky dobře zabalené a doprava taky super. Zašla bych na heureka.cz a mrkla bych na srovnání cen jednotlivých obchodů, vybírej určitě ty, co mají hodně kladných referencí :) Za sebe opravdu doporučuju mall.cz nebo kasa.cz ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
24.9.12 16:44

@Mlejnice Jako většina lidí už kupujeme elektroniku(velkou i malou) pouze přes internet - dovoz až domů, cena levnější a zatím teda všechno bez reklamace. Nebo se dá najít e-shop, který spolupracuje s kamenným obchodem v nějakém větším městě, kde si můžeš zboží vyzvednout osobně a ho tam i případně reklamovat ;)
Přímo s Mall.cz zkušensot nemáme, ale vždy koukám na recenze vybraného e-shopu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. LLenča
24.9.12 16:45

Je to asi 14 dní, co nám přivezli lednici objednanou přes net. Tu minulou, která nám vydržela přes 7 let, jsme taky objednávali přes net. A stejně tak varnou konvici, pekárnu, friťák, televizi… Přes net je to mnohdy o hooodně levnější jak v kamenném obchodě. A mě popravdě nebaví lítání po obchodech a vybírání. To už musí být, abych si šla zboží nejprve omrknout do krámu. A pak ho stejně objednám přes net. Jen si zkontroluj, zda je zboží v pořádku, až ti ho dovezou (zda není někde bouchlé či tak něco). ;)

• Citovat
  • Upravit
1823
24.9.12 16:47

Mall je naprosto v pohodě. Navíc, když píšou, že je to skladem, tak opravdu je. Lednici a pračku jsme třeba kupovali přes Datart e-shop. Protože to sami vynesli až do patra, odvezli starý spotřebič a cenově zrovna ten typ, co jsme chěli byl nastejno jako jinde. Pak je ještě dobrá kasa.cz a alza.cz. Ale i když už mám odzkoušeno, nikde bych neplatila předem na účet. Hezky z ručky do ručky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.9.12 16:51

Pres mall.cz jsem koupila lednici a televizi. Byla jsem velmi spokojena. Jak s kvalitou tak predevsim s nizkou cenou za kvalitni znacjy. V kamennem obchode bych za to dala treba i o 2tisice vic.

• Citovat
  • Upravit
154
24.9.12 17:05

Tak děkuji za info. Já samozřejmě taky hodně věcí nakupuje přes internet. Máme z netu celou ložnici, obývací stěnu atd…ale u tý elektroniky jsem se přeci jenom trošku bála :nevim: :roll: ale teď už jsem tedy klidná! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
24.9.12 17:09

Ahoj, zařizuju byt a všechno kuchyňský vybavení (trouby, lednice, myčka, dřez, baterie), ale i koupelnový (sprcha, baterie, umyvadla, WC), kupuju přes net. Mall.cz je spolehlivý. Nebojím se toho. Sprchovou sadu jsme špatně vyměřili, vzali nám to zpět a vrátili peníze. Zatím nemám špatnou zkušenost. Ale dávám přednost obchodům, které mají kamenné prodejny nebo výdejny - takže přebereme zboží osobně, prohlídneme a zaplatíme, případně doplatíme (někde chtějí zálohu). Zasílání poštou bych se bála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
24.9.12 17:18

Holky musí se při nákupu přes internet nějak potvrzovat záruční list? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
24.9.12 17:21

@lovesmile jak kde, někde slouží jako záruční list faktura, jinde ho musíš nechat potvrdit nebo pošlou už potvrzený ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
24.9.12 17:23

Vše krom sporáku mam přes net, tzn. mrazák, lednici a pračku, přes 3 roky a žádný problém zatím nenastal. Nedávno se mi porouchal mixér, taky objednaný přes net. Posílala jsem do obchodu na reklamaci. Asi před 14cti dny dorazil opravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný