Delší a silnější menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.7.23 14:27

Delší a silnější menstruace

Zdravím, vždy mám ms asi po 25 dnech, 2 dny silnou a dva slabší a konec. Tentokrát jsem měla 10 dní zpoždění a teď už mám pět dní silnou ms, dva dny silnější než obvykle a pořád to nevypadá na konec. Mohlo by to být tím dlouhým cyklem? Nebo jsou tyhle výkyvy po čtyřicítce normální? Po kolika dnech je dobré navštívit doktora pokud by to nekončilo? Aby neřekl že je to ještě normální. Nikdy v životě se mi to nestalo tak se ptám na vaše zkušenosti. Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
9.7.23 14:46

Po čtyřicítce je to normální, je to delším cyklem a s dlouhou menzes chodím až po 14 dnech. No, většinou mi končí ve chvíli, kdy se objednám…. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
68885
9.7.23 15:28

Bohužel po čtyřicítce se tyhle výkyvy můžou objevovat, oběma směry. Kdysi jsem si u doktora povzdechla, že jsem měla celý život cyklus jak hodinky a tohle jsem nikdy nezažila, tak na mě jen kouknul, že taky mi ještě nikdy nebylo, kolik mi je. Nemenstruovala jsem třeba tři měsíce a pak se to spustilo ve velkém a dlouho. Pokud by to bylo pořád hodně silné, šla bych po nějakch 10 dnech, pokud by to sláblo a jen přešlo do špinění, klidně bych vydržela 14. A zmínila se o tom na preventivce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.23 10:38

@Janli @ugluk děkuji za odpovědi, jestli budou tyhle výkyvy pokračovat tak to se opravdu netěším. Doufám že to nepotrvá dlouho.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa