Jít na gynekologii? Problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
8.7.23 09:48

Jit na gynekologii? Problem

Ahoj, teď jsem za cerven/červenec brala troje antibiotika na angíny. Od té doby mám trošku bolesti v podbřišku, a bilo žlutý vytok. Mam telisko, takže tyhle stavy nijak moc neznám. Trpím teda na cysty. Bricho už mě neboli, nebo určitě méně, ale vytok je furt. Nesmrdi to, zelený není. Ted jsem zase na antibiotikach, za dva dny je dobiram, a přijde mi že se mi vytok změnil na průhledný s troškou hrudkami, a malinko mě začíná svedit spodek. Brala jsem si 2× gynimun rapid (ma se brát 5×), ale vždycky mi do toho přišly 40tky a já se na to vykašlala. Vím chyba. Ted máme jet za 14 dní na dovolenou, a ja si rikam…Mam jít k doktorovi? Nebo to zkusit vyléčit doma? Jinak probiotika beru nějaké gynimun dual asi 12 dní.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27247
8.7.23 10:19

Co chceš slyšet? Máš nějaký problém, volně prodejné léky si nebrala a čeká vás dovolená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
8.7.23 15:02

Pravdepodobne mykoza po lecbe atb. Vzhledem k opakovanemu brani atb a blizici se dovolene bych na tu gyndu asi sla. Mohou udelat kultivaci a cilene zalecit.

• Citovat
  • Upravit
7841
8.7.23 15:46

Rozhodně už kvůli té dovolené bych mazala hned k lékaři. Zkoušet něco doma ti může problém jen oddálit a dostat od lékaře pak nějaké čípky na 10 dní třeba 2 dny před dovolenou - to nechceš. A odjet s problémem na dovču - to už vůbec ne.
Vzhledem k tomu, že máme v ČR návštěvu gynekologa zdarma - není co řešit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí