Zpoždění/vynechání menstruace

17
6.7.23 12:38

Zpoždění/vynechání menstruace

Dobrý den,
Už v sobotu (tedy před pěti dny) jsem to měla dostat, ale stále nic, akorát mě už těch pět dní neustále pobolívá v podbřišku a mám příznaky typické pro období před menstruací. Nikdy se mi to ještě nestalo, těhotenství je určitě vyloučené. Před půl rokem jsem byla na operaci štítné žlázy, ale na kontrole asi před týdnem mi doktor řekl, že vše je v pořádku. Je vynechání normální? Mohl by tomu třeba bránit nějaký zánět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
275
6.7.23 13:37

Vítej v klubů :roll: já Mám dnes třetí den zpoždění. Jsem z toho nervózní. Do teď to chodilo na den. Říkám si že tělo není stroj ale i tak.. počkám ještě tak týden a pak na gyndu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karoline108
11.7.23 12:17

Zpozdeni MS test negativni

Ahoj holky jsem tu nová a potrebovala bych poradit, mam 5 uz skoro 6 dni po vynechání MS a delala jsem si tt 5 den dělala jsem si dva testy jeden vyšel 2 čarky ta druha ale nebyla moc videt (duch) fakt nepatrně, pak jsem si druhy den rano dělala 2 testy a tam uz to bylo negativní, ale mam pořad přecitlivele nálady brečim pak se směju, citliva prsa a křece v podbřišku i dole. Ale MS stále nic. Poradte mi prosim. Jsem uz z toho zoufala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Karoline108
11.7.23 20:05
@Karoline108 píše:
Ahoj holky jsem tu nová a potrebovala bych poradit, mam 5 uz skoro 6 dni po vynechání MS a delala jsem si tt 5 den dělala jsem si dva testy jeden vyšel 2 čarky ta druha ale nebyla moc videt (duch) fakt nepatrně, pak jsem si druhy den rano dělala 2 testy a tam uz to bylo negativní, ale mam pořad přecitlivele nálady brečim pak se směju, citliva prsa a křece v podbřišku i dole. Ale MS stále nic. Poradte mi prosim. Jsem uz z toho zoufala :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
4385
11.7.23 20:09
@Karoline108 píše:
Ahoj holky jsem tu nová a potrebovala bych poradit, mam 5 uz skoro 6 dni po vynechání MS a delala jsem si tt 5 den dělala jsem si dva testy jeden vyšel 2 čarky ta druha ale nebyla moc videt (duch) fakt nepatrně, pak jsem si druhy den rano dělala 2 testy a tam uz to bylo negativní, ale mam pořad přecitlivele nálady brečim pak se směju, citliva prsa a křece v podbřišku i dole. Ale MS stále nic. Poradte mi prosim. Jsem uz z toho zoufala :nevim:

Může to být biochemko, takže ms dojde se zpožděním.. a nebo to byl vadný test a k vynechání ms bude jiný důvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karoline108
11.7.23 21:36

@korn123 dobre dekujii

• Citovat
  • Upravit
7
20.10.23 12:12

:) Ahoj holky tak i na mě došlo dnes mám 5den zpoždění na testu / čárka myslíte že je brzi na test? Poslední měsíčky jsem měla 15.9. Ovulka proběhla podle kalendářu 1.10. Děkuji za rady :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
4.12.23 11:14

Ahoj potřeboval bych poradit.
Dělali jsme to 23.10. S kondomem.
V listopadu to žena dostala, ale teďka v prosinci ne. Měla to už dostat před 8 dnama.

Tak jestli není těhotná. Nebo to je ze stresu?
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria