Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravim, asi pred peti dny jsem neco mela s pritelem, o pohlavni styk se nejednalo, byly to pouze prsty a me po tom zacala bolet vagina, to mi prislo normalni ale uz je to 5 den a zlepsilo se to jen o kousek, kdyz curam tak me to strasne moc pali, je to bolest asi jako kdybych curala vnitrnosti. jeden pysk mam dost natekly, tak jsem to prozkoumala a zjistila jsem, ze tam je takovy puchyr nebo stroupek, je to cerveny a malinky a asi to bude důvod proc je tedy pysk napuchly, nevim jak a jestli to vubec mam resit nebo to proste nechat zahojit
tak zřejmě tě tvůj přítel škrábl a ještě při tom měl špinavé ruce, příště by si mohl pracky umýt a nehty ostříhat
@stinga nehty ostrihane mel, jako skrabanec to nevypada takze to mi celkem nesedi ze by to melo byt nehtama nebo tak neco
No řekla bych, že budeš mít zánět. Zkusila bych třeba canesten (zavedet plus mazat)a nebo jít rovnou na gyndu a nechat si udělat výtěr a předepsat si léčbu.
@Anonymní píše:
@stinga nehty ostrihane mel, jako skrabanec to nevypada takze to mi celkem nesedi ze by to melo byt nehtama nebo tak neco
tak když to má časovou následnost od toho dění, tak to tím určitě vzniklo - špatná hygiena, neumyté ruce
@stinga píše:
tak když to má časovou následnost od toho dění, tak to tím určitě vzniklo - špatná hygiena, neumyté ruce
Nemusí být, pokud je citlivější nebo má oslabenou imunitu apod, tak stačí i parfemovane mýdlo.
@stinga a myslite ze to mam nejak resit nebo proste pockat az se to zahoji?
@Anonymní píše:
@stinga a myslite ze to mam nejak resit nebo proste pockat az se to zahoji?
Jdi k doktorovi.
Když už to je 5 dní, tak počkej co zítra večer a v pátek ráno zavolej na gyndu a zajdi si
@karolina794 myslím že jsi zakladatelka ale jestli ne, tak mě prosím neukamenujte ![]()
Zdravim, asi pred peti dny jsem neco mela s pritelem, o pohlavni styk se nejednalo, byly to pouze prsty a me po tom zacala bolet vagina, to mi prislo normalni ale uz je to 5 den a zlepsilo se to jen o kousek, kdyz curam tak me to strasne moc pali, je to bolest asi jako kdybych curala vnitrnosti. jeden pysk mam dost natekly, tak jsem to prozkoumala a zjistila jsem, ze tam je takovy puchyr nebo stroupek, je to cerveny a malinky a asi to bude důvod proc je tedy pysk napuchly, nevim jak a jestli to vubec mam resit nebo to proste nechat zahojit