Hlen z pochvy

Anonymní
4.7.23 18:03

Hlen z pochvy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jste někdy měli podobný problém a jak ho popřípadě řešit.
Už několik dní mám bolestí v podbřišku, moč byla velice hnědá. A přibližně třetí den se objevil hnědý výtok potom se dokonce objevil i černý výtok (spíše jako hlen). Trvá to déle než normální špinění.
Zítra se objednám na gynekologii ale zajímalo by mě zda některá z vás měla stejný problém a jaká byla příčina.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4385
4.7.23 18:45
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda jste někdy měli podobný problém a jak ho popřípadě řešit.
Už několik dní mám bolestí v podbřišku, moč byla velice hnědá. A přibližně třetí den se objevil hnědý výtok potom se dokonce objevil i černý výtok (spíše jako hlen). Trvá to déle než normální špinění.
Zítra se objednám na gynekologii ale zajímalo by mě zda některá z vás měla stejný problém a jaká byla příčina.
Děkuji

Zítra asi těžko, je statní svátek.
Hnědá moč? :think: pálení, apod při močeni nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 19:02

@korn123
No ano nějak jsem si to neuvědomila 😃
No právě že nemám, akorát ty bolesti v podbřišku jsou nesnesitelné. Jinak pálení ani nic podobného zatím nepřišlo.

• Citovat
  • Upravit
4385
4.7.23 19:31
@Anonymní píše:
@korn123
No ano nějak jsem si to neuvědomila 😃
No právě že nemám, akorát ty bolesti v podbřišku jsou nesnesitelné. Jinak pálení ani nic podobného zatím nepřišlo.

A moč máš hnědou stále? Nepila jsi jen málo? Každopádně hned jak to bude možné, tak se na gyndu objednej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.23 19:52

@korn123
Také jsem myslela že piju málo ačkoliv jsem začala pít víc stále byla moč hnědá.
No budu muset, zatím jsem nic takového nezažila tak doufám že to nebude nic extra vážně 🙂

• Citovat
  • Upravit
35755
5.7.23 00:03

Vem zítra moč do zkumavky a mazej s tím na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí