Deníček našeho děťátka

7323
29.5.11 11:43

Deníček našeho děťátka

Ahojky!

Mám takovou prosbičku. Ráda bych od vás nějaké tipy na Deníček našeho děťátka. Knížku, do které se zapisují údaje o narození, váze, rodině, prvním zoubku, prvním krůčku, fotografie miminka atd. Na internetu je jich spousta, hledala jsem několikrát, ale málokterá mě zaujala. Taky jsou buď pro holčičku nebo chlapečka. Chtěla bych nějakou „univerzální“ pro obě pohlaví, hezky ilustrovanou, s větším počtem stránek. Máte návrhy, popř. foto deníčku? Nebo aspoň nakladatelství?

Děkuji za vaše doporučení :wink: a přeji krásný sluníčkový den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29436
29.5.11 11:50

Nejlepší je asi „Tvůj fotodeníček“, autorka Jana Abelson Tržilová. Je to česká knížka, nakladatelství Smart press. Je tedy poněkud dražší, cena kolem 400KČ, ale řekla bych, že je rozhodně bezkonkurenční. Tady jsou i fotky zevnitř, jak to asi vypadá: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
29.5.11 12:14
gabi.design píše:
Nejlepší je asi „Tvůj fotodeníček“, autorka Jana Abelson Tržilová. Je to česká knížka, nakladatelství Smart press. Je tedy poněkud dražší, cena kolem 400KČ, ale řekla bych, že je rozhodně bezkonkurenční. Tady jsou i fotky zevnitř, jak to asi vypadá: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jojo, Gabi má pravdu. Mám ho doma a vážně nemá chybu. Jen ten čas kdyby člověk měl na jeho pečlivé vyplnění :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
29.5.11 12:19

My máme tuto - http://www.kocarky-lvicek.cz/…nich-pet-let

Dělají i neutrální pro kluka i holku.

• Citovat
  • Upravit
46669
29.5.11 12:21

My měli deníček od narození do jednoho roku s Medvídkem Pú. Kupovaný v knihkupectví. Mají modrý, růžový a žlutý. My máme žlutý, poněvadž jsme nevěděli, co čekáme… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
29.5.11 12:22

Já teda mám na takové věci čas, ale když je někde uvidím tak se kouknu :-D a teda taky se mi žádná nelíbí, spousta „kapitol“ mi přijde nevhodná nebo jak to nazvat. Jedině si udělat postupně svoji, vytisknout na fotopapír i s fotkama a pak si ji jen nechat svázat jako knihu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.11 12:26

Moje ségra si psala deníček sama. Koupila si krásný kroužkový sešit s tvrdýma deskama a psala od začátku těhu, jakože to vypravuje miminko. Vlastně píše pořád a malé jsou už tři roky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.5.11 12:32
KPKristy píše:
Moje ségra si psala deníček sama. Koupila si krásný kroužkový sešit s tvrdýma deskama a psala od začátku těhu, jakože to vypravuje miminko. Vlastně píše pořád a malé jsou už tři roky :palec:

Tak tvoji ségru obdivuju :-) Musí to zabrat spousty času. Nejsem moc slohový typ, tak by to taky podle toho vypadalo :-D Já bych to spíš využila jako dárek pro kamarádku, časem i pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
29.5.11 12:36

ahoj, můžu doporučit tento:

http://www.knizniweb.cz/…-vydani.html?…

měla jsem ho pro prvního syna. Ted pro dvojčátka už mám zaměřený na holku a kluka.

Ten jak tu dávali holky odkaz na český, ten mi přijde trochu jak bych to napsala… školní? takový moc strohý, já radši víc malované :-D

Ale každému se líbí něco jiného :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.5.11 12:38
KPKristy píše:
Moje ségra si psala deníček sama. Koupila si krásný kroužkový sešit s tvrdýma deskama a psala od začátku těhu, jakože to vypravuje miminko. Vlastně píše pořád a malé jsou už tři roky :palec:
:srdce: takové jsou nejhezčí :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.11 12:50
Šema píše:
KPKristy píše:
:srdce: takové jsou nejhezčí :)

To je fakt. Ale já též nejsem slohový typ, takže mě vyhovovalo psaní do linek, spíše heslovitě. No nic moc krása, já vím… :oops:

Ségra to má moc hezký, dodneška, když v tom čtu, tak mě to dojímá 8-) . Mohla by to vydat knižně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
29.5.11 13:03

Já mám taky ten deník našeho děťátka ten jen asi na rok, a aby to teda bylo jako hezčí tak tam kreslím obrázky a tak :D a píšý hlášky co řekne kluk a tak, ale taky né furt, člověk než to zapíše tak zapomene, že :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
29.5.11 13:07
Pomka píše:
KPKristy píše:
Tak tvoji ségru obdivuju :-) Musí to zabrat spousty času. Nejsem moc slohový typ, tak by to taky podle toho vypadalo :-D Já bych to spíš využila jako dárek pro kamarádku, časem i pro sebe.

Tak kup kamarádce čistý blok a ať si píše sama :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.5.11 13:13
KPKristy píše:
Pomka píše:
KPKristy píše:
Tak tvoji ségru obdivuju :-) Musí to zabrat spousty času. Nejsem moc slohový typ, tak by to taky podle toho vypadalo :-D Já bych to spíš využila jako dárek pro kamarádku, časem i pro sebe.
Tak kup kamarádce čistý blok a ať si píše sama :-D
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.5.11 13:51

To jsou pěkný deníčky. Ale jak se znám, já bych se s tím neuměla piplat. Jsem ráda, že do normálního sešitku občas zapíšu nějaký ty pokroky:-)
Jinak na www.fler.cz je spousta tvůrců, co dělá různý fotoalba, deníčky formou scrapbookingu. Moc pěkně zpracovaný to taky mívaj a jsou to originály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí