Denní studium s dítětem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@pipiinka píše:
Denní? Nedá
Ale zkus denní s individuálním plánem.
Proč myslíte že nedá? Mám hlídání kdykoliv a školku
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahojky, přemýšlím jak to bude až dodělám dálkově výuční list. Napadlo mě že bych šla na denní nástavbu, protože je jen na 2 roky, ve škole to studentům celkem předhazují, kluk už chodí do školky a hlídání by nebyl problém. Dá se to zvládnout? Máte s tím někdo zkušenosti?
Určitě dá, sama to tak teď mám zařízené!
Klidně napiš do zpráv, můžu ti říct víc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš, že se to dá, to je jako by jsi chodila do práce. Pokud máš školku, zázemí rodiny a odhodlání zvládneš vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pipiinka píše:
Denní? Nedá
Ale zkus denní s individuálním plánem.
A proč by se to se školkou zvládnout nedalo? Když spousta lidí zvládne pracovat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahojky, přemýšlím jak to bude až dodělám dálkově výuční list. Napadlo mě že bych šla na denní nástavbu, protože je jen na 2 roky, ve škole to studentům celkem předhazují, kluk už chodí do školky a hlídání by nebyl problém. Dá se to zvládnout? Máte s tím někdo zkušenosti?
Určitě dá, zvlášť, když máš školku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A proč by se to se školkou zvládnout nedalo? Když spousta lidí zvládne pracovat?
čistě teoreticky, co se týče práce, odpracuje si svoje a pak se po zbytek dne může věnovat dítěti, popř. domácnosti.
Anebo přijde ze školy, klasického denního studia a musí k tomu denně zvládnout ještě alespoň jakousi minimální přípravu - s dítětem, domácností.
Pokud lze nějaký individuální plán, zvolila bych ten - ušetří čas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Čistě prakticky, studovala jsem celkem dlouho a nevím jak ty, ale my tedy nikdy neměli školu nějakých 8 hodin denně čistého času, takže v rámci „pracovní doby“ stihne i tu přípravu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz ditko bude marodit aj. veci, ktere potkavaji beznou mamu, je to dost tezke pak zvladnout denni, proto je lepsi individual.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit