Guarana na podporu soustředění

832
18.5.15 09:37

Guarana na podporu soustředění

Dobré dopoledne :kytka:
Mám zkouškové období, tentoíkrát docela náročné, a bohužel se nedokážu soustředit na učení. Moje maximum je tak půl hodiny, než odběhnu k PC/k mobilu/myšlenkama úplně jinam,… Možná to je i tím, že mě teď čekají předměty, které mě strašně nebaví :roll:

Energiťáky pít nechci, je mi po nich blbě. Ginko jsem zkoušela před maturitou a bez výsledku. Chtěla bych teď vyzkoušet guaranu. Jaké s ní máte zkušenosti, co se podpory mozkové aktivity týká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
18.5.15 09:39

Ja myslim, ze na odbihani k pocitaci ti zadne pilulky nepomuzou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
18.5.15 09:44
@Ali-Ali píše:
Ja myslim, ze na odbihani k pocitaci ti zadne pilulky nepomuzou :lol:

To je asi pravda :lol: Ale kdybych se víc soustředila, myslím, že bych nad učením vydržela sedět déle, a nenapadaly by mě po chvilce myšlenky, kam od toho zdrhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.5.15 09:45

Guarana je docela fajn, ale urcite nepomuze nekomu, kdo nema vuli, aby neodbihal k pocitaci apod. Guarana je na lepsi soustredeni-vic vnimas a vic si pamatujes, co se ucis…ale fakt nepomaha proti prokrastinaci :-D A to teda ani energetaky ;-) Nevnimas tolik unavu atd.

Jinak je dobry i caj z guarany, ale na tvuj problem pochybuju, ze neco najdes :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.5.15 09:47
@levandule23 píše:
To je asi pravda :lol: Ale kdybych se víc soustředila, myslím, že bych nad učením vydržela sedět déle, a nenapadaly by mě po chvilce myšlenky, kam od toho zdrhat.

To bohuzel neni pravda, jedno zkouskove, co jsem mela mnoho jinych myslenek, ani vsechny prasky, smesi a piti sveta mi nepomohlo a radsi jsem si vsechno prehazela na zari, poresila veci, proc jsem se nesoustredila a slo to zase dobre. U guarany je to soustredeni mysleno ve smyslu ne, ze sedis nad latkou, ale ze vic vnimas, jakoby sireji, vic toho. mozek vstrebava.Ale vliv na neodbihani to nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
18.5.15 09:54

@lupto
Tak se asi budu muset zavřít mezi 4 holé zdi a pak se třeba něco naučím :twisted: Jsem na sebe naštvaná..nevím, co to se mnou je, dříve jsem byla zodpovědná a uměla se učit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.5.15 10:00

@levandule23 V kolikatem jsi rocniku? Ona se ke konci koncentrace ztraci…mne pred statnicemi, kdy uz me to faakt nebavilo, pomohlo zavrit se na chalupe, kde neni signal na net a slaby na mobil, ze na nem net nesel :-D A odskrtavala jsem dny do. konce zkouskoveho, plus is hned potom naplanovala jako odmenu dovolenou…motivace nade vse :-D (a po statnicich jsem na chalupe nechala net instalovat :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
18.5.15 10:07

@lupto
Státnice mě naštěstí čekají až za rok, do té doby se sebou musím něco udělat :cert:
Myslím, že to je u mě fakt tím, že se teď učím předmět, který mě strašně nebaví, takže mi i hůř leze do hlavy.
Takovou chalupu bohužel nemáme, ale asi si vlezu na zahradu, vypnu wifi (dosáhne tam) a zkusím si třeba říct, že když se budu 2 hodiny jenom učit, dám si pak nějakou odměnu…a nebo naopak trest, když přestanu dříve :lol:
S tou motivací po zkouškovém to je dobrý nápad, děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
18.5.15 10:13

@levandule23 Tak drzim pesti, at se to zlomi.Fakt je to nejvic o vuli, no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
18.5.15 10:15

@levandule23 mě po ní bylo špatně, točila se mi hlava a celkově jsem měla takový divný stav… Věnovala jsem jí sousedovi, ten si pochvaloval ;) Doporučuji vyzkoušet pár pilulek, jestli to s tebou neudělá podobné „divy“, a když se budeš cítit fajn, kup si ji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1986
18.5.15 14:14

@levandule23 Jak už tu bylo napsáno, na prokrastinaci bohužel nic nezabírá, jen pevná vůle, blížící se termín nebo takový strach ze zkoušky, že (jak říkával s oblibou jeden náš učitel) má člověk staženou pr.el tak, že by s ní přeštípnul dvojku drát :lol:. Bohužel nešvarem zvaným prokrastinace trpím taky :,(. Dneska jsem si říkala, že se večer musím „odstřihnout“ od veškerých IT, a to NEKOMPROMISNĚ.

Příspěvek upraven 06.12.15 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
19.5.15 22:19

@levandule23
Guarana není špatná. Zkus si objednat třeba na netu originál z Brazílie. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
16.5.18 14:15

100% Guarana

Nemáte prosím doporučení na ozkoušenou Guaranu, případně kde ji lze objednat? V lékárně my bohužel vždy nabídnou tabletky (nejčasěji Walmark), kde zrovna guarana není úplně účinná (tableta obsahuje spoustu pojiv, nebo pouze extrakt apod..) Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.2.19 22:58

@TutaTerka Mám - manžel nakupuje Exotic Herbs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie