Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky nevím jesli píšu správně.
Chtěla jsem se Vás zeptat zda některá nemáte zkušenosti s tímto kočárkem? děkuji
Máte zkušenost s Depemo Alpiron?
Přidejte zkušenost s Depemo AlpironAhojky, taky jsem se o něj zajímala a líbil se nám. Je to polský kočárek za rozumnou cenu, zkoušela jsem ho v obchodě a není špatný, lehce se ovládá a má dobré parametry. Jediné, co se nám nelíbilo, že konstrukce nešla složit víc na plocho, ale zůstala v takové jakoby krychli, víc už to prostě složit nešlo a pak to zabíralo poměrně dost místa v autě a to se nám nehodilo..
Také jsme nad ním uvažovali ale nakonec vyhrál Dorjan Danny sport prestige,přišel nám kvalitnější.
taky máme kočárek od této firmy,dost podobný model a já za sebe musim říct,že už bych do něj nešla.Hned při druhé vycházce nám odešly 3 kolečka a ted,po cca5měsících mám pocit že celý kočárek tak nějak vrže… ![]()
pikolino píše:
taky máme kočárek od této firmy,dost podobný model a já za sebe musim říct,že už bych do něj nešla.Hned při druhé vycházce nám odešly 3 kolečka a ted,po cca5měsících mám pocit že celý kočárek tak nějak vrže…
Máš na mysli Dorjan?
Tak,neni se čeho lekat,pokud tvůj kočárek funguje…ono to taky bývá kus od kusu,takže klíííd ![]()