Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim mamusky, mate nekdo zkusenost s depigmentaci miseneho mimi? Ja mam doma 3.mes.afrociganecku, narodila se svetla pak postupne tmavla a ted zacla mit bile fleky na obliceji, kozni rekla ze je to depigmentace a ze na to nic neni, zajimalo by me jak se vasim detem vyviji pigment. Emily ted vypada smesne…tmava s bilymi fleky ![]()
Co to je za dotaz? jak se vyvíjí pigment dětí?? nějak nechápu…
No jednoduse misene deti meni barvu narozdil od bilych…nektere misene deti s narodi tmave pak zesvetlaji a naopak.tak se ptam jak to maji jine misene deti…jeste neco je k npochopeni?
No jako ptáš se jako kdyby všechny ženský na těchto stránkách měly děti s chlapíky jiné rasy…
…a k tvému dotazu pokud tvé dítě světlá skokovými skvrnami tak má vitiligo
To je tve ditko? no ja vubec nevim ona ten rozdil zatim nema tak velky a dnes na koznim rekla jen ze to je depigmentace a nic vic ![]()
Kdyby si cetla pozorne tak vis ze jsem se ptala tech maminek co maji misene ditko…ignoraci si prosim nech na doma ja prosim o rady, dik
@Sofierules píše:
No jako ptáš se jako kdyby všechny ženský na těchto stránkách měly děti s chlapíky jiné rasy……a k tvému dotazu pokud tvé dítě světlá skokovými skvrnami tak má vitiligo
Všechny ženský asi ne, ale některý ženský asi jo. Stejně jako všechny ženský tu nejsou rozvedený, ale některý asi jo. Všechny ženský nemají doma autistické dítě, ale některý asi jo.
Bože, ty to vidíš…
@kacz píše:
Všechny ženský asi ne, ale některý ženský asi jo. Stejně jako všechny ženský tu nejsou rozvedený, ale některý asi jo. Všechny ženský nemají doma autistické dítě, ale některý asi jo.Bože, ty to vidíš…
to byla ironie…bože ty to vidíš
@kacz píše:?nevypadalo to tak…rozhodně mě nemusíš školit z toho kdo je tady jak rozvedený apod…jen jsem se pozastavila nad tím, že zakl.se ptá jako kdyby tady žilo 90% míšenců
@Sofierules to moje taky.