Depilace, holení intimních partií

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.10.12 14:36

Depilace, holení

Nevím, kam to zařadit :-/
Každopádně prosím o vaše tipy/rady.

Trošku osobní, holky, čím se holíte „dole“?

Mám roky žiletky Wilkinson, v poslední době strašná kvalita a přemýšlím o depilaci ale třeba weet nebo tak něco, používáte?
Popř. jaké žiletky jsou fakt dobré…

Díky za rady :-) S.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23864
3.10.12 14:43

Já se holím pánským Wilkinsonem nebo Gilettem a zatím si nemůžu stěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.10.12 14:51

Taky pánským gillettem fusion power a neměnila bych máme s přítelem každej jeden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.10.12 14:54

Mám taky Gillette ten dámskej Venus. Jo Weet by byl dobrej, pokud myslíš ten depilační krém, jenže mě nezabere ani na nohy, takže to dole ani zkoušet radši nebudu :lol:. A jestli myslíš nějakej vosk, tak to bych fakt nedala. To musí strašně bolet :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.10.12 15:00
@Ajuše píše:
Mám taky Gillette ten dámskej Venus. Jo Weet by byl dobrej, pokud myslíš ten depilační krém, jenže mě nezabere ani na nohy, takže to dole ani zkoušet radši nebudu :lol:. A jestli myslíš nějakej vosk, tak to bych fakt nedala. To musí strašně bolet :zed: :lol:

Nejsme dvojcata? Jsem chtela napsat uplne to samy, vcetne Venusu ;-). Akorat ja bych do toho kremu asi stejne nesla, pac bych takovou chemickou vec do te oblasti radeji nepoustela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
3.10.12 15:03

Já používám depilační krém Weet a naprostá spokojenost (já tím nikdy nezkoušela nohy), při holení těhle míst žiletkou se mi dělají červené pupínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
3.10.12 15:07

@beruska9 No s tou chemií je to pravda :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.10.12 15:30

Mach 3 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suzanne83
3.10.12 17:29

Ja chodim na IPL epilaci. Po sesti sezenich mi tam zbyva tak 30% chloupku, zbytek uz neroste, takze predpokladam ze si odchodim jeste tak 4 sezeni a nemusim resit zadne ziletky ani podrazdeni pokozky - chloupky fakt vubec nerostou!

• Citovat
  • Upravit
2017
3.10.12 17:35

Používám gillette venus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.10.12 08:50
@suzanne83 píše:
Ja chodim na IPL epilaci. Po sesti sezenich mi tam zbyva tak 30% chloupku, zbytek uz neroste, takze predpokladam ze si odchodim jeste tak 4 sezeni a nemusim resit zadne ziletky ani podrazdeni pokozky - chloupky fakt vubec nerostou!

Můžu se zeptat na tu epilaci. Děláš si to všude (myslím i pysky a tak) nebo pouze vpředu? A bolí to moc? Uvažuju nad tím, ale zatím nemám odvahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
suzanne83
4.10.12 20:05
@hledvpred píše:
Můžu se zeptat na tu epilaci. Děláš si to všude (myslím i pysky a tak) nebo pouze vpředu? A bolí to moc? Uvažuju nad tím, ale zatím nemám odvahu…

jj dela se to vsude, nejen vpredu. No trochu to boli, ale da se to prezit. ALE co je dulezite je vybrat si znacku pristroje, ktera by byla zaroven kvalitni (aby to melo vysledky) a zaroven aby to tolik nebolelo - ja chodim jen na znacku BTL - vysledky jsou opravdu viditelne a ta intenzita bolesti se da normalne ovladat „silou“ toho svetla - da se to tak v pohode prezit - fakt doporucuji.

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
9.10.12 16:16

@brouček123 Taky tak a spokojenost na obou stranách :oops:

• Citovat
  • Upravit
5.4.15 19:55

Jak s depilačním krémem?

A můžu mít dotaz, pokud používáte ten depilační krém Veet v místě třísel, stíráte po době působení stěrkou po směru a nebo proti směru růstu chloupků?.. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 20:04

@Zuzzii1967 Já teda proti :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat