Depka po porodu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Občas si i říkám zda jsem neudělala chybu, že jsme chtěla druhé.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Neboj
To bude dobry
Jsi jenom unavena z vecneho kolotoce a k tomu ta zima
Az bude miminko vetsi tak se vse zlepsi a navic bude jaro
Hodne sil
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kecy typu: já chodím do práce a ty jsi doma, tak se starej! nesnáším, nechápu a nenechala bych si je líbit.
@Anonymní píše:
jednou budeš určitě ráda, že je obě/oba máš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takového chlapa mám doma taky
já pracuju ty jsi doma tak se starej
No je to děs o každou pomoc si musím říkat stokrát!!Zkus ho donutit at ti pomáhá..nebo donutit ani nejde prostě at ti pomáhá a hned ti bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvl to mi ani neříkej, já už chc porodit že ze mě tenhle stav spadne a ono to jako bude asi pokračovat…
já jen doufám že jen co porodím tak začne být fajn počasí a mě to bude nutit ven, že se aspoň donutím trochu se „upravovat“ ale teď když se ráno vidím v zrcadle s tím bubnem a jak sem oteklá tak se mi chce fakt brečet.. vůbec si nepřijdu jak ženská…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Třeba i dvě hodiny probrečím. Příjde mi, že jsem na vše doma sama a pomalu by bylo jedno, kdyby jezdil s kamionem a já byla fakt doma sama. Mě by třeba i pomohlo, kdyby si vzal malou ven, ale to on raději zavolá tátovi ať si ji vezme on ven. Ale je nesnáším, tak jdu raději já.
Zrovna teď by jsem nejraději na chvíli někam zdrhla, ale vím, že by jsem byla hned zpátky u holek.
- Citovat
- Upravit
Me to taky ceka. Jsem v sedmym mesici, cekam třetí a uz ted si pripadam jak holka od krav. Je mi jasny co prijde potom. Kojení, starani se, hruza. Neboj, deti odrostou a zacnem si uzivat. Jo a ten tvuj, toho si srovnej. Musi jeste chvili vydrzet, pak budes zas hezka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daniellle píše:
Tvl to mi ani neříkej, já už chc porodit že ze mě tenhle stav spadne a ono to jako bude asi pokračovat…já jen doufám že jen co porodím tak začne být fajn počasí a mě to bude nutit ven, že se aspoň donutím trochu se „upravovat“ ale teď když se ráno vidím v zrcadle s tím bubnem a jak sem oteklá tak se mi chce fakt brečet.. vůbec si nepřijdu jak ženská…
Napodobne muzem si podat ruku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To se určitě srovná, až se ustálí kojení a budeš mít více času sama na sebe, pak si uděláš radost a zajdeš si ke kadeřnici a zvedne se ti sebevědomí, horší to je s přístupem tvého chlapa, to by se mi taky nelíbilo, on si to mimčo nechce užívat? A taky by tě měl občas pochválit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky…ja mela predporodni deprese az jsem skoncila na psychiatrii…dostala jsem prasky a bala jsem se co bude po porodu…rodila jsem cisarem pro spatny monitor miminka…a ted jsem rada, ze uz to mam za sebou…po porodu vse v pohode a uz ani neberu prasky…vse se jak mavnutim proutku zlepsila…neboj vse bude brzy o. k…hlavne nesmis byt nervni…mimi to pozna a bude taky…jo a taky po porodu nic moc postava…drzim dietku a jde to pomalu dolu…a kdyz budes chtit byt krasna…tak si nech mimi pohlidat a poradne se vyspinkej a klidne zajdi k holici atd…tohle dopotucila i moji sestre psychiatricka…ta se po porodu dostala az do Bohnicke lecebny pro silne deprese…ted ma babicku na hlidani 2× v tydnu na 1-2 a uz je v pohode…ucili ji at se neboji rict o pomoc a oddachnout si…tak mnou stesti a hlavu vzhuru…ja i sestra uz to mame za sebou
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jejda… u nás doma je to samé… Také nemám na nic čas. Potřebovala bych tak minimálně 6 ruk na uklízení, vaření a starání se o neustálé brečící dítě. A větu, že ty jsi doma na mateřské a já vydělávám, také slýchávám často a když si stěžuji, že jsem unavená, tak dostanu ještě bonusově odpověd - " však bereš za tohle peníze"
/ když slyším tuto větu, opravdu se nedivím, že se ve světě vraždí/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli v tom nebude i poporodní blues? Já v šestinedělí brečela hrozně, že ani nemám čas umýt si vlasy, že se mi udělal pupínek na bradě, že jsem tam dole strašně roztažená a muž mi kvůli tomu uteče za jinou, co nerodila, nepřibrala 17 kg, neteče jí z prsů mlíko…fuj, nevzpomínám na to ráda, žádné racionální myšlení, jen hormony.
A s tím chlapem…oni vidí věci jinak. Po porodu furt někde slavil malou, chodil pozdě z práce (nedalo se se mnou vydržet), ani kytku nepřinesl, všude nechával bordel a dožadoval se aspoň nějakých sexuálních služeb. Pak jednou vzal kočárek a od té doby všude vykládá, jak strašně mi pomáhal
Když to po sobě čtu, tak to zní hrozně, ale on je jinak skvělý chlap, jen ho to otcovství trochu rozhodilo a nechápal, že já jsem absolutně na dně. (Žádný chlap to šestinedělí nemůže nikdy pochopit…)
Chlapi prostě nechápou, že to, že mají každý den doma co jíst, do čeho se obléct, že nikdy nedojde toaletní papír a děti jsou spokojené je taky práce. Sakra práce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co odstříkat mlíko, nechat dítě z chlapem a zajít si aspoň k té kadeřnici nebo na kosmetiku, určitě ti to pomůže psychicky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@daniellle píše:
Tvl to mi ani neříkej, já už chc porodit že ze mě tenhle stav spadne a ono to jako bude asi pokračovat…já jen doufám že jen co porodím tak začne být fajn počasí a mě to bude nutit ven, že se aspoň donutím trochu se „upravovat“ ale teď když se ráno vidím v zrcadle s tím bubnem a jak sem oteklá tak se mi chce fakt brečet.. vůbec si nepřijdu jak ženská…
nejsi sama, jsem na tom taky tak.. a porad si rikam, ze kdyz si prijdu oskliva a nechutna ted - v 6mesici, tak jak se budu citit v tom 9.. fakt nechapu zensky reci, ze v tehotenstvi si pripadaly nejkrasnejsi a bylo to jejich nejlepsi obdobi..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky
nevím zda je to normální, tak jdu pro radu zda jste to měla některá taky. Jsem několik týdnu po porodu a mam deprese. Z toho jak ještě hůř vypadám po druhém dítěti. Vytahané břicho, příjde mi, že se už ani tomu svému nelíbím. Připadám si jako zrůda. Na kadeřníka nemam čas díky kojení. Někdy kojím i po hodině. Mam takový pocit jako by jsme ho už ani nepřitahavala. Připadám si jako uklízečka. Nakojit, rychle něco udělt a když si sednu, tak třeba slyším, že by jsem měla dělat večeři, aby jsem stíhala a pak neříkala, že zas nestíhám. Spíš jako holka od krav si připadám.
Nejraději by jsem kolikrát odtud utekla a vše tu nechala ať se taky stará. On prý chodí do práce a já jsme doma. Celý den jsem taková bez nálady atd.