Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před 10dny jsem si nechala poprvé píchnout antinu.kdo z Vás po ní přibral a kolik za ty 3mesice? Jim dokonce méně než dřív. Měla jsem 68kg. Mam 71 za 10dni
nejím tolik, nepreziram se, opravdu to není, protože je karanténa. Prostě vím, že to nemám z jídla. Nikdy jsem tak rapidně ne přibrala jen tak jako za 10dni. a pořád se mi zdá, že pribiram. Jsem zoufalá. Musím počkat tri měsíce a pak shodit co naberu kvůli hormonum? Nebo jste hubnuli ikdyz Antina působí ještě a zhubly jste? Byla jsem se sebou spokojena ale teď už vazne nejsem i když je to jen pár kg na víc. ![]()
Brala jsem 5 let, pribrala 20 kg. Když jsem se rozhodla shodit, nehnulo se to ani i gram. Ted jsem vysadila a vaha jde pomalu dolů…
Byla to pro me maximalne komfortní antikoncepce, zadne krvácení ani jiné potíže, ale s tou vahou uz to neslo dal…
Holky, dával vám gyndar nejakou zkušební injekci? Co působí třeba jen dva dny? Ha mi absolutně nesedla, žádná, tak uvažuju po dalším těhotenství nad injekcemi..
@jančamamča píše:
Brala jsem 5 let, pribrala 20 kg. Když jsem se rozhodla shodit, nehnulo se to ani i gram. Ted jsem vysadila a vaha jde pomalu dolů…
Byla to pro me maximalne komfortní antikoncepce, zadne krvácení ani jiné potíže, ale s tou vahou uz to neslo dal…
Boze to je hrůza. Jsem objednána za tři mesice na další injekci. Neuvidí mě tam. Nehodlám přibirat.
děkuji za odpovedi ![]()
@jančamamča píše:Prosim té, mám ještě prosbicku. Měla jsi občas bílý výtok??? Občas kremovity. Já to nikdy neměla. Jen pouze v těhotenství. Přiznám se, že jsem měla pohlavní styk před antikoncepci. Ale nebyl do mě. Ale už tak týden mam ty výroky a vážně jsem je nikdy nemivala. Pouze když jsem byla těhotná.
@Monchichik píše:
Nepřibrala jsem po ní vůbec…za to jsem půl roku špinila…
Mám prosbicku. Měla jsi občas bílý výtok??? Občas kremovity. Já to nikdy neměla. Jen pouze v těhotenství. Přiznám se, že jsem měla pohlavní styk před antikoncepci. Ale nebyl do mě. Ale už tak týden mam ty výroky a vážně jsem je nikdy nemivala. Pouze když jsem byla těhotná
@Tehulinka3 píše:
Prosim té, mám ještě prosbicku. Měla jsi občas bílý výtok??? Občas kremovity. Já to nikdy neměla. Jen pouze v těhotenství. Přiznám se, že jsem měla pohlavní styk před antikoncepci. Ale nebyl do mě. Ale už tak týden mam ty výroky a vážně jsem je nikdy nemivala. Pouze když jsem byla těhotná.
Ahoj, to ne. Kromě pribirani jsem neměla zadny vetsi problem…
Mám rok, trochu si hlídám jídlo, zhubla jsem 6 kg. Jinak já si ji nechala dát, protože bych jinak měla menstruaci snad pořád. Jinak bych se na to vykašlala. Stejně jsem pořád trochu krvácela, až teď poslední 2 měsíce je to dobrý.
@kačka39 píše:
Mám rok, trochu si hlídám jídlo, zhubla jsem 6 kg. Jinak já si ji nechala dát, protože bych jinak měla menstruaci snad pořád. Jinak bych se na to vykašlala. Stejně jsem pořád trochu krvácela, až teď poslední 2 měsíce je to dobrý.
No já mám častý bílý výtok takový vodnaty. Nezapacha. Bolí mě prsa. Píchá na právě straně v podbřišku. Občas na levé ale spíše na právě a někdy mě bolí jako bych to měla dostat. A přibrala jsem ty dvě kg. Za dva měsíce.
mám zpoždění mensesu tak to asi patří k té antikoncepci. Ale zdá se mi to nějaké divné.
@Tehulinka3 Ty nevíš, že u této antikoncepce by jsi menstruaci mít vůbec neměla?
Já měla nejdříve asi 2 roky sayanu a ta mi začala dělat problém po těch 3 letech (špinění) tak jsem na řadu Dr přešla na depo proveru a tu mám už asi 4-5 let…od začátku těch všech injekci jsem přibrala asi 6kg, ale nemyslím si, že by to bylo jen tou antikoncepci, možná spíš věkem.