Nízký tlak a antikoncepce

Anonymní
14.4.20 14:28

Nízký tlak a antikoncepce

Ahoj holky, chci poprosit o radu. Rok jsem užívala antikoncepci Aidee a z nějakého důvodu jsem rozhodla, že to přestanu brát. Jenže teďka asi po měsíci jsem se rozhodla, zase začít brát. Vůbec nechápu co mě to prostě popadlo :/ sama si to vysadit a zase nasadit. Každopádně jsem si ji nasadila jen tak aniž bych dostala menstruaci a tím pádem si vzala první prášek. Vůbec nevím co mě to prostě popadlo a teď mě je strašné zle mám mziky před očima motá se mi hlava..asi se mi snížil tlak proste je mi strašné zle.. Myslíte že to bude dobrý nebo mám navštívit lékaře????? Ale dnes můj obvodní ani gynda tam nejsou a v téhle nelehké době se mi moc do nemocnice na pohotovost nechce když nevím, jestli to je fakt vážný.. už mě je takhle zle dva dny..prosím nevysmivejte se ani nekritizujte..jen poraďte ( jestli to může být díky té antikoncepci nebo ne ) moc díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
14.4.20 15:32

Podle mě si maximálně rozhodís MS.. Ale neřekla bych, že by ti potom mělo být nejak zle :think: Nejsi nemocná jenom? Jak je ti zle? Bolí tě břicho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 16:26

@Zlobolka123
Doufám že to nic nebude.
Jakoby mám horko v očích, motání hlavy dá se říct že mě bolí všechno :,( ale ta hlava to je nejhorší břicho mě nebolí

• Citovat
  • Upravit
754
14.4.20 16:47
@Anonymní píše:
@Zlobolka123
Doufám že to nic nebude.
Jakoby mám horko v očích, motání hlavy dá se říct že mě bolí všechno :,( ale ta hlava to je nejhorší břicho mě nebolí

Nemyslím si, že by to bylo z antikoncepce.. Já tyhle problémy mám den před horečkou. Uvidíš jak ti bude zítra asi na tebe jen něco leze.. A to počasí tomu taky moc nepřidá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí