Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Manzel je obcas cholerik- pokud detstvi bylo v pohode a vztahy s rodici taky, tak bych mozna hledala pricinu v tehle vete?
Co hormonální profil? Máš dost hořčíku? Kdy jsi naposledy měla preventivku? Bereš HA? Tohle vse muze ovlivnit tve myslenky..
@Králičice Nene HA jsem nikdy nebrala. No nejsem si jistá, jestli mi někdo někdy dělal hormonální profil..asi si zajdu. Hořčík jsem zkoušela, ale nedělal mi dobře na žaludek 😏. Tak aspoň piju magnesku. Děkuju za radu.
@Domi17791 - hořčíků je spousta.. Stejně jako potravin, které ovlivňují „deprese“
Ahoj všem,
Co vám pomohlo?
Ničí to me a i celou rodinu, kteří se mi snaží pomoci, ale už nevědí co dal…
Ani nevím, proč zrovna píšu sem, asi se potřebuji svěřit někomu nestrannému.
S nástupem po mateřské do práce, mi začaly strašné úzkosti. Bojím se chyby, kterou můžu udělat v práci, velkého kolektivu …no vůbec si zkrátka nevěřím. Mám pocit méněcennosti, bojím se, co si o mě budou myslet ostatní. Nevím co je se mnou- nikdy jsem to nemela. Myslela jsem, že se to spraví časem (3 roka doma s malým na MD udělali svoje), ale ani po roce, co jsem zpět v práci se to nespravilo. Zkoušela jsem psycholožku, ale žádný velký úspěch nepřinesla, možná jen dočasnou úlevu. Jen dodávám, že nevím z čeho to plyne. Rodiče mam úžasné-milující, syn je moje největší radost a láska, manžel je občas cholerik ale máme se taky radi a jsme spolu už 11 let, škola mi šla sama, po škole i po MD jsem neměla problém sehnat práci. V práci me chválí, ale stejně me to v ničem neposune. Pořad si myslím, že jsem blba, ze si to určitě mysli i ostatni. Mám pocit, že i vybocuji z kolektivu tam, přitom před MD jsem byla společenská a se všemi v práci kamaradska. V noci nemůžu spat, pořad myslím, co jsem podelala v práci a ze ostatním by se to určitě nestalo. Potim se, staženy žaludek… Nejvíc mě štve, ze si ani nemůžu naplno užit malého. Mate to taky nějaka?