Derma váleček roller 0,3 mm MEDIK8

611
6.4.13 20:30

Derma váleček roller 0,3 mm MEDIK8

Ahoj holky, nemáte někdo tento váleček? Derma váleček roller 0,3 mm MEDIK8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
753
7.4.13 12:57

Ahoj já ho koupila manželovi na vlasy a jednu chvíli ho i používal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.4.13 18:47

To je i na vlasy? myslela jsem, že jen na obličej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
8.4.13 09:30

@esmeralda44 Ne ne je to prakticky na všechno, mamina to používá na stehna na celulitidu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martina 111
21.11.13 22:23

mám dermaváleček od MEDIK8

Zdravím holky, dermaváleček od MEDIK8 mám doma asi tak 2 měsíce a používám 2-3× týdně večer. Ale mysím, že je třeba dát si pozor na výběr kvality. Berte to jako jen můj názor, ale já šla do dražšího od uvedené firmy, 0,2 mm a co je důležité - s TITANOVÝMI JEHLIČKAMI. Stál 1 200,– Kč. A oplatilo se. Pak jsem objednala dceři ten s ocelovými jehličkami a nebylo to tedy vůbec ono - chtěla jsem ušetřit, tak jsem šla do toho levnějšího. Ty jehličky byly od toho levnějšího jako by tupější a vůbec efekt po rolování nebyl zdaleka stejný. Firmu, od které jsem objednala neuvádím, nechci nikoho poškodit. Nicméně - z mého válečku jsem nadšená! Stačí mi 5 minut, roluji nejprve „nasucho“ pohyby jen nahoru dolů a pak ze strany na stranu, vždy jen jednu část obličeje… rozděluji si ho na asi 6 částí. Po rolování, až pleť zrůžoví, nanesu např. čistý kolegen nebo Retinol nebo krém, který používám. Střídám přípravky. Po nanesení opět roluju.. Mám 49 let a poprvé, co vidím, že došlo ke zlepšení stavu pleti… jen pozor, rolovat jen chvilku, vyzkoušet si to, protože já to poprvé přehnala a byla jsem druhý den v práci, jako bych byla spálená na solarku. Nejvíc citlivé je u mne paradoxně čelo, tam musím být opatrná. Jinak - druhý den ráno lehce růžová pleť, jako by čerstvá, zdravá. Neměnila bych. Doufám, že jsem trochu pomohla.
Mějte pěkný den, Martina

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí