Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Potřebuji poradit, je široký pojem, ale s čím?
Klidně se svěř.
Na to je potřeba vědět, jak ten obývák vypadá (barvy, styl nábytku…), jaký typ dekorací máš ráda a jaký na to máš zhruba rozpočet.
No to je pořád dost široký pojem. Musela bys sem hodit nějaké fotky nejlíp ![]()
Ahoj, shanim nekoho, kdo rozumi materialum. Design me bavi, to si poresim sama, max se rada s danou osobou poradim. Ale potrebuju nejakeho odbornika, co mi pomuze s renovaci podlah a oblozek. Budem se stehovat do domu, ktery je cca 10 let stary a je v nem hojne pouzity buk. A ten ja nesnasim. Ne vsude lze ale vytrhat podlahy a udelat nove. V obyvaku jsou kvalitni drevene parkety…z dubu sice, ale maji ten zlutavy nadech, ktery se mi ekluje. Ale nerozumim tomu. Cim se to da treba namorit na tmavo. A bukove masivni oblozky byly taky raketove drahe, tak bych je rada zachovsla, ale zmenila na bile. A pak bukove schodiste a zabradli. Taktez na tmavo…
Je tu nekdo, kdo se tim zabyva?? Dekuji
@Berenikee Teda ja tomu moc nerozumim, ale z laickeho hlediska jedine zbrousit, namorit a nalakovat..
@cheekymonkey
No to ja tak nejak tusim. A mam doma stavare
ale spis jsem myslela, jestli je tu nekdo, kdo se tim zivi a poresil se mnou celou akci, vcetne doporuceni znacky laku… proste bytovy designer, ktery s tim ma hodne zkusenosti a neresi jen navrhy rozlozeni nabytku…