Jaké peřiny a polštáře?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Nejhodnější
29.11.13 15:29

Jaké peřiny a polštáře ?

Holky jdu si k Vám pro radu. Už jsem zoufalá z přítele. Každou noc je zpocený jak kdyby právě vylezl ze sprchy. Nejvíc teda polštář. Jakou značku polštářů a peřin používáte? Já už ani nevím co to máme za značku, ale jeden polštář stál okolo 700, peřiny máme letní a zimní, měním je. Povlečení kvalitní - Matějovský. Postel nestelu, nechám peřiny přehozené přes okraj, aby větraly. V zimním období je často vyhazuji na balkon. Jen podotknu, že nemá rád takové ty tvarované polštáře, ale normální klasické. Co a kde mám koupit, aby mu to vyhovovalo? :nevim: :nevim: Jsou nějaké speciální antibakteriální a prodyšné? S čím máte nej zkušenosti? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
n. evill
29.11.13 15:34

@Nejhodnější to nebude peřinama. Pokud nemáte doma přetopeno (já mám teda na spaní ráda vyloženě chladno) tak to bude souviset rozhodně s něčím jiným. Potil se v noci takto vždy? Spíš bych doporučila nějaké zdravotní testy a řešila nadměrné pocení, než-li peřiny.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.11.13 15:37
@N. evill píše:
@Nejhodnější to nebude peřinama. Pokud nemáte doma přetopeno (já mám teda na spaní ráda vyloženě chladno) tak to bude souviset rozhodně s něčím jiným. Potil se v noci takto vždy? Spíš bych doporučila nějaké zdravotní testy a řešila nadměrné pocení, než-li peřiny.

Právě že máme téměř zimu. :nevim: Nesnášíme spaní v teple. Vůbec ani v ložnici nezapínáme topení. Je fakt, že vždy se tak nepotil, až tak poslední rok :think:

• Citovat
  • Upravit
2249
29.11.13 15:39

A není to starým peřím? Touž je takové neprodyšné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.11.13 15:40

Jinak možná rozhozené hormony :-) Možná štítná žláza, tak se na to přišlo u mě. Furt jsem byla zpocená i když byla zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
29.11.13 15:40
@alviola píše:
A není to starým peřím? Touž je takové neprodyšné.

To nejsou péřové polštáře, a máme je asi půl roku.

• Citovat
  • Upravit
31269
29.11.13 15:43

Můj chlap se potí jako blázen - hlavně na čele, když spí. Má to tak, co si pamatuju.
Co trochu pomohlo byla 100% bavlna povlečení a vyčištěné péřové polštáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
29.11.13 15:44

No tak to může být i tím. Peří má totiž výborné termoregulační vlastnosti, ale chce to z kvalitního prachového peří a to není levná záležitost :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
29.11.13 15:45
@alviola píše:
No tak to může být i tím. Peří má totiž výborné termoregulační vlastnosti, ale chce to z kvalitního prachového peří a to není levná záležitost :-(

Já za to dám cokoli! Jen ať mu to pomůže.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.11.13 15:45

Možná málo sexu, jak není odběr tak se to holt dostává ven jinak :think:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.11.13 15:50
@K-Black píše:
Možná málo sexu, jak není odběr tak se to holt dostává ven jinak :think:

Toho má až až právě :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
29.11.13 15:55

Taky porad neco hledam. Manzel teda povida, ze to ma od mala. Ma teda trochu kozisek, tak mu k tomu asi pridava. Jako kdyz je v loznici chladno, tak je to lepsi, ale to uz se ja klepu zimou a taky je tam s nami syn. Premyslela jsem o ovci vlne, ale nevim presne jestli pro nej na ochlazeni nebo pro me a syna jako topeni.

• Citovat
  • Upravit
K-Black
29.11.13 15:56

@Nejhodnější hele ať si dojde na tu štítnou, pokud to dřív neměl tak je to podezřelé, ať se něco nezanedbá.

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.11.13 15:57
@RadkaCh píše:
Taky porad neco hledam. Manzel teda povida, ze to ma od mala. Ma teda trochu kozisek, tak mu k tomu asi pridava. Jako kdyz je v loznici chladno, tak je to lepsi, ale to uz se ja klepu zimou a taky je tam s nami syn. Premyslela jsem o ovci vlne, ale nevim presne jestli pro nej na ochlazeni nebo pro me a syna jako topeni.

Já mám z ovčí vlny peřinu, už teda není nejnovější, ale je perfektní, jenže problém to neřeší. Pod tím se potí stejně jako pod jinou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
29.11.13 15:58
@K-Black píše:
@Nejhodnější hele ať si dojde na tu štítnou, pokud to dřív neměl tak je to podezřelé, ať se něco nezanedbá.

No zkusím ho k tomu dokopat ;) i když to asi nebude nejjednodušší :think:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný