Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Nejhodnější píše:
Tak budeš mít dietku no
néé, já si pošlu holku do číny ![]()
@miisenka píše:
@Nejhodnější
Koculko, aku ovcu to mas?
Až teď koukám, že jsou tu další příspěvky
já jsem blesk ![]()
Chovali jsme je doma na maso a na vlnu, nechali jsme ušít peřiny všem v rodině a pak prodávali. plemeno ti ale už neřeknu
zas až tak se v tom nevyznám…
To jsem si mohla myslet, že s touhle skvadrou se o peřinách nic nedozvím ![]()
Ježiš ženský - tak co máte doma na posteli? Taky to teď řeším..
No mne furt nejde do hlavy, ze detem se prece davaji podlozky z vlny do kocaru, aby se v lete nepotily ![]()
@miisenka píše:
@Nejhodnější
Jooo takhle..tak to jo..domaca ovecka..:-)
Jo jo vymazlená domácí ![]()
@RadkaCh píše:
No mne furt nejde do hlavy, ze detem se prece davaji podlozky z vlny do kocaru, aby se v lete nepotily
Kde jsem to dnes četla, že snad Švédi, nebo kdo dává nějakou konkrétní kožešinu do kočáru i v létě, protože chladí ![]()
Holky prosím nové zkušenosti,?Potřebuji pro strašně se potícího přítele doporučit přikrývku?
@Sisi666 píše:
Holky prosím nové zkušenosti,?Potřebuji pro strašně se potícího přítele doporučit přikrývku?
Co třeba
http://www.ivesna.cz/…oceni/t-249/
Tak pořád nevím, na ty bambusové jsem se dívala..Bojím se, že vyberu špatně
vše to má ty duté vlákna a nevím jak je to s častějším praním. U těch přikrývek je napsané, že mají vysokou savost to jsou třeba ty bambusové atd.. tak se to bude muset častěji prát?:mrgreen: Se bojím že 2× 3× praní a z deky jsou cucky, přemýšlím o dadka..nevím kde vybrat.
@Sisi666 Jestli můžu poradit, tak není nad kvalitní peří. Chce to ale vysoký podíl prachového husího peří. Když si vybereš variantu letní, kde je menší množství peří, myslím, že přítel bude spokojený. Když se podíváš na cokoliv jiného tak stejně zjistíš, že buď je to 100% nebo 50% podílem umělého vlákna. Nějak mi to pocení a umělé vlákno nejde dohromady.
zítra budou zbytky