Kdy dětem začít dávat kravské mléko, kakao?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@tamata píše:
A vůbec, já kupovala vždycky mléčný kaše a tam jsem hodiila jen vodu a nazdarMalej vypil půl litru a na 2-3 hoďky byl klid
Půl litru kaše? Kecáš
Já dělám pořád tak ze 120-150 ml vody i teď ve dvou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata MM se nevaří! ![]()
@Krkael můžeš uvařit řídkou krupici ve vodě a pak přidat UM. Mě se osvědčila z DM krupice instantní nemléčná… Jak máš to mimino staré?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 naše Aduš vyžahne i z 300ml vody a to prosím po večeři… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
@Sibyla0 @balenka @araw mne to z vody prijde krajne hnussny… jak jste to delaly s tim um? Postup
Normálně jsem uvařila hnus z vody a když jsem nezapoměla, tak z kolik vody jsem vařila kaši, tolik jsem dala do flašky odměrek, přilila trochu vody, rozmíchala a zamíchala do kaše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0 píše:
@Krkael no nejednodušší je koupit mléčné kaše a dělat je do vodyAle je fakt, že musíš pečlivě vybírat, protože většina jich je hodně slazená a pak nechtěj jiný. A to UM tě nemusí tak trápit, na to vaření je to asi skoro jedno..
No prave.. koupila jsem od hippu neslazenou pak jsem zkusila od nestle merunkovou a tu ma na 4×… coz pri cene 80 za pixlu je mazec a kdyz prictu alnaturu na obed a svacinku tak denne zkonzumuje kolem stovky
ne ze by mi to nejak rvalo kapsu ale chci novy auto tak musim aspon naoko setri
![]()
@tamata píše:
malá už měla půl roku ne? Jestli jo, tak bych koupila tohle, to dětem chutná nejvíc: http://im9.cz/…b8604e8e.jpg
Ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@balenka píše:
@tamata MM se nevaří!
@Krkael můžeš uvařit řídkou krupici ve vodě a pak přidat UM. Mě se osvědčila z DM krupice instantní nemléčná… Jak máš to mimino staré?
Skoto 7m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael píše:
Ahaaaano diky, budu muset vyzkouset… akorat teda je jedno jaky um?
zkus dát třeba s příchutí, já mu tam dávám banánový a je to lepší než bez příchutě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Krkael Tak to je sunar od 6 měs. akorát. Právě proto že by se ten sunar neměl vařit tak to dělám jak jsem popsala. Uvařím ve vopdě a sypnu tam sunar. prášek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata no prosím tě, kdyby to bylo na ní, tak se hlavně kozí i teď ve dvou letech.. Je teda fakt, že kaši dostává jen když mám pocit, že snědla málo k večeři. Jako „došťouch“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tamata Jinak přijeď, od ostatních si vezme skoro cokoliv
Já budu jen ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit