Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Budeme se snažit o miminko, ale všude možně čtu, že je první potřeba se detoxikovat kvůli zdraví miminka.
Můžete mi prosím doporučit jaké přípravky jste brali před těhotenstvím případně i v průběhu a jak dlouho před snížením je začít brát?
Chápu, že ti co otěhotněli neplánovaně se asi nijak nepripravovali…
Budu ráda za každou zkušenou radu
Co to je zase za blbost ![]()
Kde to čteš? Pusť si na youtube Rozum v troubě, vykašli se na detoxikaci a soustřeď se prostě na zdravý životní styl, jez hodně ovoce a zeleniny, kvalitních bílkovin a sacharidů, vlákniny. Dbej na pitný režim a pravidelný pohyb. Pak je nějaká (beztak domnělá) detoxikace úplně zbytečná.
Já bych doporučila digitální detox - čteš na webu hromadu kravin a zjevně máš potíže rozlišit, čemu věnovat pozornost a co hned spláchnout do kanálu…
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Budeme se snažit o miminko, ale všude možně čtu, že je první potřeba se detoxikovat kvůli zdraví miminka.
Můžete mi prosím doporučit jaké přípravky jste brali před těhotenstvím případně i v průběhu a jak dlouho před snížením je začít brát?
Detoxikace těla je marketingový tah. Jez zdravě, pohybuj se, nekuř, nepij alkohol a soulož.
Přestat užívat drogy, alkohol, léky neslučitelné s těhotenstvím a kouřit. Na detox máš od výrobce nainstalované ledviny a játra. Doporučuje se užívat kyselinu listovou a neuškodí jíst zdravě.
Dobrý den,