Detoxikace před těhotenstvím

Anonymní
21.3.23 09:36

Detoxikace před těhotenstvím

Dobrý den,
Budeme se snažit o miminko, ale všude možně čtu, že je první potřeba se detoxikovat kvůli zdraví miminka.
Můžete mi prosím doporučit jaké přípravky jste brali před těhotenstvím případně i v průběhu a jak dlouho před snížením je začít brát?
Chápu, že ti co otěhotněli neplánovaně se asi nijak nepripravovali…
Budu ráda za každou zkušenou radu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14313
21.3.23 09:38
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Budeme se snažit o miminko, ale všude možně čtu, že je první potřeba se detoxikovat kvůli zdraví miminka.
Můžete mi prosím doporučit jaké přípravky jste brali před těhotenstvím případně i v průběhu a jak dlouho před snížením je začít brát?
Budu ráda za každou zkušenou radu

Co to je zase za blbost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
617
21.3.23 09:39

Kde to čteš? Pusť si na youtube Rozum v troubě, vykašli se na detoxikaci a soustřeď se prostě na zdravý životní styl, jez hodně ovoce a zeleniny, kvalitních bílkovin a sacharidů, vlákniny. Dbej na pitný režim a pravidelný pohyb. Pak je nějaká (beztak domnělá) detoxikace úplně zbytečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
21.3.23 09:44

Já bych doporučila digitální detox - čteš na webu hromadu kravin a zjevně máš potíže rozlišit, čemu věnovat pozornost a co hned spláchnout do kanálu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35925
21.3.23 09:44

Kyselinu listovou a to je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.3.23 09:45
@Anonymní píše:
Dobrý den,
Budu ráda za každou zkušenou radu

Detoxikace těla je marketingový tah. Jez zdravě, pohybuj se, nekuř, nepij alkohol a soulož.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9779
21.3.23 09:53

Přestat užívat drogy, alkohol, léky neslučitelné s těhotenstvím a kouřit. Na detox máš od výrobce nainstalované ledviny a játra. Doporučuje se užívat kyselinu listovou a neuškodí jíst zdravě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí