Pohlaví miminka ve 13tt

Anonymní
21.3.23 09:25

Pohlaví miminka ve 13tt

Ahojky holky, tak mě to pořád vrtá v hlavě, byla jsem na 4D ve 13tt, no a gynekolog mě říkal že vidí pohlaví miminka ale nechtěl mě to ještě říct, že je brzy, je tady nějaká maminka která pozná pohlaví? Viz foto nevím zda to jde poznat nebo zda je to na určení pohlaví. :D :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18659
21.3.23 09:30
@Anonymní píše:
Ahojky holky, tak mě to pořád vrtá v hlavě, byla jsem na 4D ve 13tt, no a gynekolog mě říkal že vidí pohlaví miminka ale nechtěl mě to ještě říct, že je brzy, je tady nějaká maminka která pozná pohlaví? Viz foto nevím zda to jde poznat nebo zda je to na určení pohlaví. :D :lol:

Me doktor řekl ve 14tt holku a pak jen potvrzoval. Vylezla holka. Určil to podle pohlavního hrbolku a utz delal vnitřní kvůli lepšímu rozlišení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 09:33

Hele mi se pohlaví dozvěděli asi měsíc před porodem
Poprvé to neviděl
Pak to bylo Asi
Nakonec to sice řekla ale tak trochu nejistě.
No, a v nemocnici jsem si to už říct nenechala. Těch pár dní mi bylo jedno. A ono je to jedno.
Kamarádce i při příjmu slibovali chlapa a má holku. Nemůžeš jim všechno věřit 100%.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 09:34

Zapomněla jsem vložit obrázek, zde je

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 09:36

@hospodki už jsem vložila fotku do komentáře, jelikož jsem na to zapomněla.
No u prvního mě to právě také bylo řečeno že je to kluk ve 13tt a pak to potvrzoval.

• Citovat
  • Upravit
2966
21.3.23 09:40

Pozna se dle pohl. hrbolku. Nahoru - kluk, podelne - holka. :mrgreen: Podle fota mozno holka. :D Tak na 50%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 09:46

@Mgree No tak uvidíme, příští měsíc jdu zase na 4D, holka by byla fajn :D chlapečka už mám doma. :lol:

• Citovat
  • Upravit
18659
21.3.23 10:12
@Anonymní píše:
Zapomněla jsem vložit obrázek, zde je

Dítě je moc malé na pytlik nebo pupku a genitálie jsou ještě dost malé. V tomhle týdnu se řeší pohlavní hrbolek - jestli je taková svetla čárka rovnoběžne s pateri nebo kolmo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 11:23

Máme skoro stejnou situaci jako u vás. Doktorka původně na 1.screeningu nechtěla zkoumat pohlaví plodu, ale nakonec se koukla a myslí si, že taky čekáme chlapečka. Plod byl zrovna v tureckém sedu a koukala se na něj zespoda a taky tam bylo něco jako pindík. O pohlavním hrbolku nic neříkala. Taky bychom radši holčičku, když už máme taky jako prvního kluka, ale pro nás je prioritou zdravé dítě… Momentálně jsem na začátku 14tt. Bude to ještě napínavé :).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.23 11:36
@Anonymní píše:
Máme skoro stejnou situaci jako u vás. Doktorka původně na 1.screeningu nechtěla zkoumat pohlaví plodu, ale nakonec se koukla a myslí si, že taky čekáme chlapečka. Plod byl zrovna v tureckém sedu a koukala se na něj zespoda a taky tam bylo něco jako pindík. O pohlavním hrbolku nic neříkala. Taky bychom radši holčičku, když už máme taky jako prvního kluka, ale pro nás je prioritou zdravé dítě… Momentálně jsem na začátku 14tt. Bude to ještě napínavé :).

Jak píšete, i pro nás je prioritou mít zdravé dítě, jen jsem zvědavá, uvidíme co se vyklube :)

• Citovat
  • Upravit
2966
21.3.23 12:23
@Anonymní píše:
Máme skoro stejnou situaci jako u vás. Doktorka původně na 1.screeningu nechtěla zkoumat pohlaví plodu, ale nakonec se koukla a myslí si, že taky čekáme chlapečka. Plod byl zrovna v tureckém sedu a koukala se na něj zespoda a taky tam bylo něco jako pindík. O pohlavním hrbolku nic neříkala. Taky bychom radši holčičku, když už máme taky jako prvního kluka, ale pro nás je prioritou zdravé dítě… Momentálně jsem na začátku 14tt. Bude to ještě napínavé :).

On ten pohl. hrbolek vypada jak pindik i u holky. Ja byla take na UTZ ve 13tt a nase mimco ho melo nahoru, tak doktor hned rekl, ze kluk. V 18tt pak uz to jde videt krasne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 12:36

@Mgree
Aha. Já jsem to v prvním těhotenství nikdy nezkoumala. Počkala jsem si do 20 tt a řekli na 70 % kluk. Pak to bylo potvrzeno několikrát a fakt to byl kluk při porodu. Člověk je zvědavý tvor. Tak uvidím co druhé dítě 8).

• Citovat
  • Upravit
148
21.3.23 16:02

Ahoj zakladatelko,

Tak to asi budem rodit podobne :)
Ja byla na screeningu minuly tyden v pondeli.
Pani doktorka rikala, ze vidi holcicku, aniz bychom se zeptali, pak to teda na nas popud zacala zkoumat vice a priblizovat a rika, je teda zvlastne zkroucene, ale uz 3× jsem to prohlizela a vypada to, že je to kluk :D podle pahorku smerem nahoru.
Potvrzeni dostanu za 3 tydny na genetickem UTZ.
To uz budu 18tt, to uz videt musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.23 16:20

@Eliska1402
Termín porodu mám 21.09. :lol:
No uvidíme, počkáme si, až to půjde vidět se vším všudy. :D

• Citovat
  • Upravit
148