Dětská autosedačka Meggy

11502
15.9.10 19:29

Dětská autosedačka Meggy

Autosedačka Nania Beline 9-36kg-PARTY PLUS-Francie

Ahoj, chci se zeptat toho kdo má tuto autosedačku, jak s ní jste spokojeni? Malý dosáhl 9tého měsíce a 9ti kil, a u sedačky je psáno, že je od 9-36kg nebo od 9ti měsíců do 12cti let, ale malému je stále velká i když měl v 8mi měsících 74cm (teď jsem ho neměřila). Zachvíli (už teď mu trošku koukají nohy) mi z vajíčka vyroste a mam pocit, že do této sedačky doroste tak v roce. Jak jste to řešili vy? Nechce se mi kupovat další sedačku pro 0-18kg. A nebo by musel mít 2 naducané polštáře pod zadkem, ale to mi nepřijde příliš bezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
15.9.10 19:51

nohy můžou čouhat, nesmí hlavička… pokud je ještě malý na větší sedačku,tak ho nechej ve vajíčku…bude tam líp chráněný, hlavně ta hlavička.
Ony ty děti už teďtak rychle nerostou, my měli taky pocit,že každou chvíli za vajca vyroste a nakonec ho měl do 13m ;-)

jinak přímo s touhle zkušenosti nemám, ale za sebe bych ti doporučila raději 9-18kg a pak 15-36kg. Ale je to jedn můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
15.9.10 21:01

i když je sedačka Nania Beline 9–36kg je velikostí od 9 kg, tak tyto sedačky nejsou moc vhdoné pro malé děti vycházející po vajíčku, určitě jděte po vajíčku do 9-18 a později 15-36 než jednu 9-36, ty postupné budou lepší jak v bezpečnosti tak i v pohodlí , 9-18 se dají lépe a více polohovat než 9-36, ty 15-36 zase více rostou do výšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
16.9.10 00:02

jenže já už ji mam koupenou a na jinou nemam peníze, protože jsme museli investovat do něčeho jiného. Kupovala jsem ji před 8mým měsícem, takže jsem myslela, že do ní za ten měsíc doroste, ale bohužel se tak nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
16.9.10 08:22

to jste ji asi neměla kupovat, tak ji prodejte a kupte takovou, která je pro dítě vhodná, a vždy se doporučuje kupovat sedačku s dítětem, pak se nestane, že zjistíte že sedačka dítěti nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rulik
4.6.12 16:49

meggy

ja ju mám,ona sa dá upraviť pritiehnutím popruhu ne spodku sedačky medzi nohami,to stiahne všetky popruhy na minimum a malo by mu to byť dobré

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix