Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobry den, prosim o radu
, jak posilit imunitu u deti 3,5roku? Dcera bere kazdodenni antibiotika 🙈. Dekuji za nejaky tip co koupit🙏
@Hrabenkaa píše:
Dobry den, prosim o radu, jak posilit imunitu u deti 3,5roku? Dcera bere kazdodenni antibiotika 🙈. Dekuji za nejaky tip co koupit🙏
Cely rok kazdy den bere antibiotika? Proc?
Syn nebral denně ATB, ale míval je několikrát za zimu (většinou tak 5×). Dávali jsme probiotika, vitamín D, kolostrum, multivitamíny a imunoglukan.
Efekt jsem neviděla, ale kdo ví, jak by to vypadalo, kdyby to neměl.
@vokishka píše:
Cely rok kazdy den bere antibiotika? Proc?
např. může být časté záněty močáku, reflux moči. Kamarádky dcera má dva roky a taky bere už půl roku denně. Věkem by mělo vše dozrát. Moč se vrací a dělá to záněty.
@Veru1987 píše:
např. může být časté záněty močáku, reflux moči. Kamarádky dcera má dva roky a taky bere už půl roku denně. Věkem by mělo vše dozrát. Moč se vrací a dělá to záněty.
Ale to neni potom o imunite, ale o problemu v teto oblasti.
@vokishka píše:
Ale to neni potom o imunite, ale o problemu v teto oblasti.
jj to máš pravdu, tam nic na imunitu nepomůže. Ale netuším proč bere od zakladatelky y dítě atb.
Dobry imunolog plus nejaky fakt dobry alternativec.
Odlozit ockovani, nesrazet horecku leky, kvalitne jist, chodit ven, hybat se, vyklidnit atmosferu v rodine.
@vokishka jj to ma presne mala🙈. Tak jsem chtela neco aby nebyla tak oslabena🙈.
@Tomkovaverca píše:
Myslíte, že je potřeba dětskou imunitu podporovat nebo stačí klasicky co nejvíc vitamínů v ovoci a tak? A hodně zeleniny? Mě totiž přijde, že dcerka je od toho co byla skrz pandemii doma pořád teď nemocná.
Já budu nasazovat už začátkem srpna imunoglukan. Pozdějí přidám i vitamín D.