Dětská kavárna

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
2.6.11 23:37

Ale to je tak nějak snad problém obecně, ne? Nájmy, konkurence… To se týká všech :nevim: A buď si s tím poradíš a nabídneš něco lepšího nebo ne, to je bohužel život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.6.11 07:00

MOc všem děkuji za Vaše nápady i vláček je super :mrgreen: . V Brně nějaké kavárny jsou, ale právě hodně šlyším, že jim něco chybí, nebo že tam není jídlo to či ono :-? . Tak snad se nám přímo v centru podaří něco nového a trošku jiného vybudovat a maminky se po nákupech budou moc s dětmi usadit v kavárně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
3.6.11 07:44

Hlavně jsou v Brně pěkně narvané, takže další se určitě nějak uživí…o zákaznice nebude nouze myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.6.11 09:45

Gábo, kdybys chtěla jakékoli konzultace k vláčkům, tak jsem k dispozici, hned a zadarmo… :mrgreen:

Jestli to dobře chápu, tak plánujete tu kavárnu spíš jako návaznost na nějaké to nákupní centrum (jako je Vaňkovka…) :think: Dobrý nápad, tam by to ekonomicky nemuselo být špatné. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
8.6.11 18:54

Tak nějakým takovým směrem by se ta myšlenka měla ubírat. Docela mě i štve když jsi jdu do OC nakoupit a nemohu tam zajít na oběd na kafe s mimčem kde by bylo všechno při jednom, přebalováky, hrací koutky… A jezdit do kavárny někam na „okraj“ města nebo jiné části, tak to už se mě moc nechce. Děkuji za lákavou nabídku konzultace :lol: :-D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.6.11 19:45

Gábo, ještě taková společensko-technická poznámka. Okolo každého nákupního centra existuje kroužek privilegovaných lidí. Většinou se nedozvíš, kdo k nim patří - ale jsou. A až budeš chtít něco tam rozjet, tak můžeš v určitém momentě od protějšku třeba slyšet - sorry, nejde to. Tak buď ujištěná, že někomu z privilegovaného kroužku se zalíbil tvůj nápad a chce ho pro sebe. Zkušenosti mám. A pokud se s tímto nepotkáš, budeš šťastný člověk - a přeju ti to… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZebraxx
5.7.11 23:13

Gábo, přeji hodně štěstí a věrných zákaznic. To co v předchozích komentářích zmiňuje Jura007, není daleko od věci. Uživit se kavárnou s tímto zaměřením, je vcelku boj. A to zejména v centru města či obchodním centru. Ceny nájmů nemusím snad zmiňovat a člověk si musí uvědomit, že skutečně vydělává po korunách za kafíčka.A vrtochy zákaznic, o tom není snad třeba ani mluvit.Sama mám stejný typ kavárny, kterou jsem otevírala s velkým nadšením.Pravdou je, že každý den bojuji se zákaznicemi, které si sebou nosí svačiny pro své tříleté a čtyřleté děti,vlastní pití a u nás si dají jedno kafe a maximálně vodu.To se pak těžko platí provoz,nájem a personál,o údržbě rozflákaných hraček ani nemluvě. A ještě se rozčilují, když se jim odvážíme říct, že by si svačinu měli koupit u nás, že jsou v kavárně a ne na hřišti za barákem.Je to těžké,vím o čem mluvím. To jen tak na okraj, když zde čtu nadšené rekace typu, každá další kavárna se určitě uživí.Pravda je však trošku krutější. My se sice uživíme,ale to je tak asi vše.Hodně štěstí!

• Citovat
  • Upravit
1
27.12.11 19:33

Dětská kavárna

Ahoj,zrovna nedávno jsem objevila novou dětskou kavárnu v Bystrci na Kamechách.Bydlíme tu už skoro 2 roky a tohle tady opravdu moc chybělo.Doporučuji navštívit.Barevné,nové,příjemné i obsluha je moc milá.Vláček tam sice nemají,ale hraček je dost.
Zdraví Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital