Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Ahoj maminky,
nevíte jestli je v Brně nějaké centum kam se dá jít s 9 měsíční holččkou, chceme se seznámit s novými maminkami a dětmi, pohrát si, popovídat atd. Nechni žádné plaváni, cvičení ani nic podobného. Nevíte zda něco takového v Brně je?
Děkuji za tipy ![]()
Ahoj. Ja mam 8. mesacnu holcicku a my chodime do Duhoveho raje (Brno-Lesna). A tiez uvazujem o mamicentrum (Bakalovo nabrezi). Mozno buduci tyzden sa tam stavim, ked budu mat este volne miesta. Vsetko info je na ich strankach.
Koukam na mamicentrum a vidim tam jen same kurzy a podobné… Můžete mi prosím trochu vysvětlit kde mohu něco najít nebo jak to chodí?
Díky
Já sice nemám na mysli přímo mateřské centrum, ale zkuste pokecat s maminkama v diskusi „Brno“. Třeba zjistíte to, co potřebujete.
Ta diskuse je tady:
Az teraz som si vsimla, ze nemate zaujem o cviceni
! My v materskom centre (Duhovy raj) - asi 15 minut cvicime, potom je volna diskusia. Pani, ktora to vedie odpoveda na nase dotazy a potom sa maminky este chvilku rozpravaju. Do mamicentra ideme tiez kvoli cviceniu. ![]()
v duhovem raji jsem nekolikrat byla- v herne. neni to tam spatne, ale pro tak male deti tam asi moc vrstevniku nenajdete. my tam vzdy potkali deti kolem 1,5- 4 let. taky se za hernu plati cca 60Kč(doba pobytu je neomezena)
nebyl náhodou někdo v nově otevřeném mateřském centru Míša? mělo by to být někde na lesné myslím ulice Haškova 4
ahoj, nevím jestli je tvoje otázka ještě aktuální, ale v tom novém centru míša jsem byla a vypadá to tam dobře. sice jsem tam byla jenom na chvilku pokecat s kámoškou ale prostředí je tam příjemné a malký si tam vyhrál, takže to určitě ještě zkusím, nabízí i hlídání přes noc což se občas hodí.
jj je to tam celkem pěkné, my tam byli už 2× !-) jsem zvědavá na ten jejich bazárek/obchod