Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
12.5.11 13:49

Tak jsem proběhal Brno a mám zjištěno… Na Svoboďáku stojí autobus, u kterého se rozdávají materiály k Brněnské muzejní noci. To samé můžete najít na www.brnenskamuzejninoc.cz , ale je lepší si zajít na Svoboďák k autobusu a odnést si odtamtud informační brožurku k Muzejní noci. V ní jsou totiž i volné vstupenky do brněnských muzeí pro rok 2011, no a častějšímu návštěvníkovi muzeí ta brožurka může ušetřit i víc jak tisícovku… 8-o
Jinak mě zaujalo Technické muzeum, hlavn ěbude i letos horkovzdušný balón a na parkovišiti „pod budovou“ bude jezdit originál zmenšená parní mašinka, skutečně poháněná párou… Natápěná je myslím tuhým lihem (nevím jistě…)
Mě ale nejvíc láká Antropos, kromě mamuta, jeskynních medvědů, pralidí atd. tam bude exopzice přípravy arabské kávy tradičním způsobem… a taky tam bude vystupovat Cirkus LEGRANDO.
No a pro děcka by mohlo být zajímavé pohádkové představení v Mahenově knihovně na Kobližné, za rohem od Svoboďáku (začíná v 18.00).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
12.5.11 14:13

kac Jak pise Jura - ta masina u technickyho byla uzasna, Tadeas nechtel domu (asi ve 23:00 8-o ) a ten balon taky stal za to - naplnili kos deckama, vyleteli nahoru a chvilu je tam nechali a zase dolu (jako ja byla v soku, bo me vubec nenapadlo, ze ty decka vyvezou nahoru, takze jsem tam Taju supla a on mi uletel :lol: :lol: ). Taja z toho zil dalsi rok a me doted mrzi, ze jsme nemeli fotak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.5.11 14:28

Díky za info- včera jsem byla na Svoboďáku a žádny bus tam nebyl.
Ale to technické bude asi dobré, tak je nasměruji tam a potom Antropos-kvůli tomu cikrusu.
Tak já jdu doopalovat nohy, zatím co Lůci spí :mrgreen: Abych se zbavila zelené barvy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.5.11 00:23

ahojda holky, vubec nemam docteno, bo su u nasich a na net se dostanu az ted a to kvuli praci :-(

ale musim vam napsat, ze dnes je tomu presne 20 mesicu, co se martinek 33tt+6 narodil!!! :-(

prikladam fotecku s bodyckem, ktere nosil nekolik tydnu po narozeni a ktere ma na sobe ted! :pankac: aneb najdi 10 rozdilu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
13.5.11 00:24

a jeste jedna, kde jsou rozdily markatnejsi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
17.5.11 07:10

Nechce se nekomu dneska na hriste do Krpole, vedle fotbal. sztadionu, takovy velky, zavira se pres noc? Parkovat se da na parkovisti prave u toho stadionu. Chystam se tam s detma tak na treti odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
17.5.11 07:36

Doriang-dneska zrovna Honzík chce být v družině, aby si tam mohl hrát.Kdybys napsala dříve tak bychom se přidali.Je to pro nás trochu dál, tak se zdržíme dopravou.
Zvládli bychom hřiště na Kameňáku (nebo oboru) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.5.11 07:37

My jedem k mamce.Takze my nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
17.5.11 15:16

Doriang - co je to za hřiště? resp. který fotbalový stadion? :think: Omlouvám se, sice tu žiju už pár let, ale některé oblasti mi stále unikají…i když Krpole nemám zrovna tak daleko :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
17.5.11 19:52

Doriang: to myslíš někde tam, jak je hala na Vodové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
17.5.11 21:39

To hřiště by mě zajímalo, jsem z Krpole :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
17.5.11 21:52

A já bych tipla vedle stadionu na Srbské :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
18.5.11 11:28

Jojo vedle srbske, jsem si nemohla vzpomet jak se ta ulic jmenuje :oops: Ale vcera jsem se divala a je to hriste Hercikova :-D nam se tam moc libilo :-D
Dneska jedem na dopravni hriste do komina na Pastviny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
18.5.11 11:32
doriang píše:
Dneska jedem na dopravni hriste do komina na Pastviny :mrgreen:

kdybys tak napsala dříve, tak bychom se přidali, protože to v Brně moc neznám, tak bychom viděli něco nového. Honzík si na některé kluky ze srazíku vzpomíná, jak tam stavěli přehradu :wink: To se mu moc líbilo. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
18.5.11 12:19
doriang píše:
Jojo vedle srbske, jsem si nemohla vzpomet jak se ta ulic jmenuje :oops: Ale vcera jsem se divala a je to hriste Hercikova :-D nam se tam moc libilo :-D
Dneska jedem na dopravni hriste do komina na Pastviny :mrgreen:

jejej, dori, par dni tu nejsem a takovych akci! pristi tyden bychom se radi pridali :-)

holky, juknete na: http://www.odmaminky.cz/…a-pepina-62/

SUPER TIP na zpestreni oslavy mrnat ci odpo s mamkami :-)

ju jinak jsem nasla i toto, holka je z brna, takze bez postovneho a super ceny +50% sleva :-) uz mam koupeny holinky :-)

http://www.odmaminky.cz/…edeti-cz-58/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová