Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14721
18.4.11 21:47

Tak co, srazily jste se? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.11 14:14

Holky, prosím - nevíte kde jsou teď v Brně kolotoče ? Káťa o nich pořád mluví, ale na žádné jsem nenarazila. Poradíte ? Díky moc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.11 14:24

Videla jsem v Komarove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
19.4.11 15:44

Já taky v Komárově - jak je smyčka šaliny (myslím že je to dvanáctka…), tak přes tu čtyřproudovku na druhou stranu - je tam myslím podchod pod silnicí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
19.4.11 15:46
Jura007 píše:
Já taky v Komárově - jak je smyčka šaliny (myslím že je to dvanáctka…), tak přes tu čtyřproudovku na druhou stranu - je tam myslím podchod pod silnicí…
:mrgreen: :mrgreen: ano tam nekde i ja
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
19.4.11 16:19

Díky za info ! Snad tam ještě do víkendu vydrží :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
19.4.11 21:03
Monix píše:
Díky za info ! Snad tam ještě do víkendu vydrží :-D

musim te zklamat, ale ty uz tam tyden nejsou :-( ja je videla v pondeli na sidlisti v lisni smerem na klajdu, jsou videt zdalky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
19.4.11 21:37

Jsou taky v Bohunicích. Šalinou č.8 zastávka bud Běloruská a vrátit se kousek a nebo ú.Hřbitov.
Je to na křižovatce dlouhá-Jihlavská
U zastávky Uzbecká bus č.69
 http://www.mapy.cz/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
19.4.11 21:45

Kolotoče byly jeste o vikendu u BOBY :wink:
Holky pujdete nekdo o vikendu na hledani vajec do Pisarek? http://www.rodinnepasy.cz/…k-n-hled.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
20.4.11 09:48

jj, kolotoče jsou u Boby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.4.11 13:11
Alenka píše:
Kolotoče byly jeste o vikendu u BOBY :wink:
Holky pujdete nekdo o vikendu na hledani vajec do Pisarek? http://www.rodinnepasy.cz/…k-n-hled.pdf

No šli bychom, ale bojím se že by nás tam ušlapali. Bude tam hafo lidí a stačila mi akce rodinné pasy v Mariánském údolí. Takže je to lákavé, ale asi nepůjdeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
20.4.11 13:53

Jo a chtela jsem Vam napsat ze uz jsme bez plin i na noc uz pres tyden a asi 14 dni bez dudlika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2393
20.4.11 19:35

:mavam: mladezi!
letni pocasi uderilo :pankac: - nechcete nekdo zitra na prolizky za olympii, nebo treba k prehrade, nebo kamkoli? :mrgreen:
obzvlaste vitana lacenka, ktere bych rada vratila rifle a dorian, ktere zas dluzim kolosedajdu :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
20.4.11 20:32

krisulko rádi bychom, ale Lůci teplotuje (39C), takže my nemůžeme. Až budeme zdraví rádi se přidáme. Mmch na přehradě jsem byla všeho všudy asi 3×, a kolem hradu Veveří jsou cache-kešky a už ji mám vyluštěnou :pankac: Excel to jistí 8-)
Dneska přijela babi na velikonoce a výpomoc a jede zítra s Honzíkem na ryby.Tak se moc těší, jak zase uloví kapra a babička nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
20.4.11 20:53
krisulka píše: :mavam: mladezi!
letni pocasi uderilo :pankac: - nechcete nekdo zitra na prolizky za olympii, nebo treba k prehrade, nebo kamkoli? :mrgreen:
obzvlaste vitana lacenka, ktere bych rada vratila rifle a dorian, ktere zas dluzim kolosedajdu :oops: :lol:

kris bohužel u nás se zvrací :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová