Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3097
9.5.15 10:06

@PinkJoy já jsem ted 20tt a zatím jsem taky z Brna-Židenic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.6.16 13:28

Ahoj holky, znáte nějaký dobrý bar v Brně, kde dělají dobré drinky a zároveň mají dobré točené pivo? Miluju drinky a přítel je pivař, tak bych chtěla něco co by vyhovovalo nám oběma :) vím že bych si to mohla vygooglit, ale chci osobní zkušenosti, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.6.16 13:32

@juliettee nejlepší koktejly mají v Pandě, ale s tím pivem teďka nevím…

• Citovat
  • Upravit
4421
8.6.16 13:45

@Lizzi díky, to si zjistím, bar vypadá krásně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
8.6.16 14:01

Za mě můžu doporučit Bar který neexistuje v centru. Mají tam i dobré hamburgery, ale lepší je rezervovat stůl předem, mívají dost našlápnuto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
8.6.16 14:45
@arrow píše:
Za mě můžu doporučit Bar který neexistuje v centru. Mají tam i dobré hamburgery, ale lepší je rezervovat stůl předem, mívají dost našlápnuto…

jojo o tom baru jsem už slyšela ale nikdy jsem tam nebyla. Právě proto že tam bývá nášup. no určitě tam zkusím zavolat, třeba budou mít na víkend nějaké místo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lizzi
8.6.16 15:07
@arrow píše:

Panda bar stejných majitelů ;-) v Pandě se taky doporučuje rezervace

• Citovat
  • Upravit
966
29.6.16 08:03

Dobrý den,

kdyby nekdo mel zajem o pravy vceli med, aktualne mam doma lucni, svetly po 150kc za kilo. Nebo i pastovany po 160kc za kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
14.6.17 08:05

Zeptám se. Nebyl by měl zájem o domácí vajíčka? každý všední den os odběr Slatina či každé úterý Bohunice campamus. Nebo dnes odpoledne vsetínská logo
1 ks 3 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
8.7.18 23:50

Dobrý den,

nenašel by se, prosím, někdo, kdo bydlí / bydlel na Kamechách či okolí? :-)

A kdyby někdo věděl o pronájmu bytu ve Starém Lískovci, byla bych moc vděčná za echo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
29.8.18 13:14

Ahoj, hledám parťačku na kočárkování. Je mi 28, malému 4 měsíce. Jsme ze Židenic. Budu ráda, když se někdo ozve. Procházky už začínají být nuda, když není s kým vozit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová