Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@balenka píše:
@markytka3 jo jo, lítá jako dračice… Rozrazila si obočí a má to zamašličkované…
jejej, lenulko, chudinka mala, copak delala ![]()
@balenka píše:
@markytka3 jo jo, lítá jako dračice… Rozrazila si obočí a má to zamašličkované…
Auau.Co delala??
Markyt dik za info
Jinak my dnes uplne nahodou narazily na supr detske nafukovaci centrum pro deti od dvou let a Ali se tam bajecne vyblbla
deti do dvou let zdarma. www.lisenacek.cz
@Kamka33
Jé, do Líšeňáčku se taky chystáme, jen co se Terezka trochu zmátoří po nemoci. Prý je to tam super… ![]()
Jenom připomínám - kdo jezdíte nebo se chystáte jet vlakem, tak od 13.7. do 11.8. je okolo brněnského nádraží velká mega super výluka. Buď si na nádraží vemte informační letáček nebo se podívejte na stránky IDS.
@markytka3 no běhala přece
a potkala se hlavičkou s lavičkou ![]()
No a dnes spadla do křoví, tak má ten ksichtík ještě poškrábaný… Je to hroznej drak! Na tom čínském horoskopu něco bude ![]()
Ahoj, hledam nejake maminky z Bohunic, Stareho Liskovce a okoli na spolecne prochazky, hriste atd. syn ma 21 mesicu, najde se nejaka?
@katsha Jj tak se tam uvidime
co holky, jak se maji a ty?? Co ty pobyty pro deti a rodice, libily se?? ![]()
Tak jenom bych s dovolením připomněl, že na mojí zahradě už dozrály meruňky. Kdo jste v blízkém dosahu zón 100 a 101 a chcete max. 12 kilo, tak to můžete mít s dovozem až do domu…
Jenom teda…
Velikost i zralost je silně nerovnoměrná, takže to chce holt přebrat… ![]()
@Jura007 ahoj tak kilo az dve bych si koupila, bydlíme ve staré líšni…
Ahoj Brňačky (a Brňáci
), poradíte mi opravnu obuvi, kde jsou schopni vyměnit zip na kozačce? Byla jsem se ptát v opravně u Baťi na České, ale nedělají to tam. Jinou opravnu obuvi v Brně neznám. Díky.
@iriass no to bych taky rada vedela!!!
mam jednoho opravare v merku, vyzjistim a dam vedet ![]()
A co opravna v Krpoli na Slovaňáku. Nechávala jsem si tam loni měnit zip na batohu