Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, můžeme se přidat? Mám skoro půlročního špunta a jsme z Nového Lískovce. Nenajde se tu nějaká maminka taky s mimčem aspoň trochu podobného věku z okolí?
Ahoj, my bydlime kousek za Brnem Popuvky. A mam 3mesicni a 5letitou.
Ahojky jdu se k vám přidat pokud tedy nevadí sme 9+3 a rodit by sme měli na konci srpna docela mám strach je to naše první mimi
Mile mamky dovolte mi Vas pozvat na Burzu detskeho jarniho a letniho obleceni a vybaveni, kterou opet poradam s MC Clovicek v obci Pozorice
vice info viz. obrazek ![]()
Prosím prosím, někdo z Bohunic? Chtěla bych najít mě a mému prckovi kamarády
![]()
super
já mám syna 16 měsíců
potkávám tu hodně mamin, ale vždy se jen mihneme kolem sebe… ![]()
Ahoj, ráda bych našla kamarádku na pokec a procházky s podobně starými dětmi, moje děti mají 3 a 7 let. Ideálně Židenice, Černovice, Komárov. Je tu někdo takový? Těším se. ![]()
@Emanuellka
Ahoj, já bych se ráda seznámila, mám holky 5, 3 a 1,5 roku. Jsme ze Židenic. Jestli máš zájem, napiš mi SZ.
Ahojky,
jsem budoucí maminka ze Starého Lískovce. Chystáme se tam přestěhovat v květnu. Teď jsem zatím šťastně těhotná s termínem porodu 29.6. Ráda najdu nějakou kamarádku na pokec, rady, procházky a tak.
Mohu se sem k Vám přidat? ![]()
Ahoj ahoj. Omlouvám se za vyrušování v tématu. Založila jsem zvláštní diskuzi ale zapadla.
Takže k věci Nemáte některá tip na firmu, co umyje v domácnosti okna za rozumnou cenu ale kvalitně? Bydlíme v centru ve staré zástavbě takže všechna okna jsou dřevěná a dvojitá. Bojím se do toho pustit jen tak přípravky z drogerie abych je nepopškodila. A krom toho je jich i na dvojpokojový byt prostě hodně
(máme okno i v předsíni a v koupelně)
moc děkuji za tipy.
@whelp ahojky, mam kamaradku, ktera profi uklizi. je opravdu uzasne pecliva, vyuzivame ji skoro vsechny mamky u nas v materskem centru. kdybys mela zajem, dam ti na ni kontakt. ![]()
@markytka3 Jeee skvěle. Pošli mi na ní kontakt do soukromé zprávy
moc děkuji ![]()
Ahoj holky, mám dvoutýdenní dceru a hledáme kamarádku na kočárkování a jiné aktivity v Bystrci a okolí.