Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
2.7.13 09:23

Ano ale už ted to můžete prodat a vyměnit to az bark se zahradkou? I když část peněz možná nejspíš budete trati ale můžete nevyplatí se prodávat do 5 let od hypotéky?

Do domu se hodíme zůstávat v Brně!
Pokud neseženeme v cenové hranici dlouho půjdeme do bytu.
Ale to bude třeba až za rok - 2 roky prostě tomu dáme čas.
To je celé nemíním pak někde zjištovat jaký to bylo ndherný když spoje jeli po 10 ti minutách a mrznout někde až za hodinu.
A jde nám opravdu zůstat spolu protože můj by nechtěl mtí zahradu za cenu toho, že už neuvidí děti sám mně to řekl že by pak prostě jen dřel a chodit v noci.

Takže někdo má přednosti takové někdo takový.

Určitě bych se poohlédla než kupovat zahradku to výhodně střelit a pořídit nové ale chápu, že už jsme na bytě zvyklý.

My tedy máme byt ještě z domu komunistů, tím pádem nemůže nás nikdo vystěhovat jen si soukromník zdraží nájem tady je výhoda než jiný byt v nájmu, tam ti může říct kdokoliv cokoliv a nedá se tam mám pocit zapsat trvalý pobyt.
Proto zůstává zde dokud nanajdeme vlastní.

Už neodepisuji chápu vše ale my prostě nepůjdeme za cenu toho bydlet opravdu jako vy bohužel chápu IHNED to už to tu dkolepme i na Vánoce.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.7.13 09:26

Nevím co na tom je napsat že budeme kupovat bydlení že nám zdražili nájem?
Tak jako jako každá koupě má svoje proč ne?

někdo kupuje, že musí se ihned stěhovat
někdo kupuje že chce bydlet ve svém
někd se stěhuje protože má dražší nájem a nevyplatí se mu postupně dávat peníze do nájmu.

já opravdu nevím co na tom je když píši o tom - do diskuze jak to chodí u realitek se zájemcemi - viz nám zdražili nájem a informuju se jak je to horký zda mají zajemce ano nikdo nevidí do chlapa zda mluví nebo nemuví pravdu ale aspon víme na co se ptát a co vědět…

At se do něčeho nenamočíme.

O tom snad diskuze jsou ne???

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.7.13 09:29

Už nereaguju máme 2 chaty a nemáme o ně absolutně zájem!!!
A to ji máme v ochozu u Brna

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 09:30

@Marry11 : muzem stim nakladat jak chcem. Tratni by jsme na tom nebyli. Akorat pro banku by to bylo i vyhodnejsi. Prootze pokud bychom se stehovali tak by jsme vlozili do toho jeste nase penize do te nove nemovitosti a ta by stala vic nez mame tedkom hypoteku…Zalezi jak se dohodnes s bankou.Ale jde to…Mame to zjistene… ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.7.13 09:33
@Marry11 píše:
Už nereaguju máme 2 chaty a nemáme o ně absolutně zájem!!!
A to ji máme v ochozu u Brna

Tak to je vase blbost.Ze nemate zajem…Jako 14000bych nikomu nervala a kdyz tak o tom nebudu mluvit a stezovat si…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.7.13 10:47

Moudřejší ustoupí ustupuju se o tom už bavit kdybys mně sledovala pořádně tak nám to zdražili před 2 měsicí a bydlení se nevyčaruje ze DNE NA DEN I PŘI KOUPI NADÁLE BUDE TRVAT VŠE ASPON DALŠÍ 3 MĚSÍCE!

platívaly jsme se vším všudy rovných 11 000 kč ne-li mín vracely nám peníze za topení tudýš se vyplatilo tady bydlet.

hypotéka není o to, že platíš 12 000 kč dle toho kolik si dáš splátku ale máš tam další výdaje pojištění a prostě sumasumárum budeme platit koelm 19 000 kč měsičně s našimi 10 000 kč protože nám vratily za rok za topeníz 8000-10 000 kč dle štěstí se nám vyplatilo žít dosud ZDE!

UŽ NEREAGUJU jka bys napsla nevíš jak to je u vás.

Do ted se nám vyplatilo opravdu žít zde a mám les 10 minut od domu ZAMILOVANÝ HÁJEK…
takže my to tu máme hezké.

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 10:51

@Marry11 : me nemusis poucovat ja vim o cem je hypoteka :lol:.Ale porad je to vyhodnejsi jak rvat penize nekomu cizimu…
A to ez to bude trvat dyl jak tri mesice je pravda.Ale taky jeste jeden dulezity dovetek co jsem si vsimla kdyz budete brat hypoteku tak si neco nasetrete protoze nekde jsi zminila ze Vam bude pujcovat tchyne. A banky tedkom moc 100´procent davat nechcou kor v pripade starsich domu…Chcou vlastni zdroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.7.13 11:10

Je t o tom ještě mín peníe mimo hypotéky viz auto se porouchá opravit na baráku.

Prosím tě ty si myslíš že nemáme ani korunu našetřenou???
Je to veřejná diskuze nemůžu tu řešit naš zdroj peněz to co nám půjčí tchýně máme peníze i další ale může se na ně šáhnout za 1,5 roku týíš je škoda si půjčit od banky prachy které pak vrátíš tvrdý uroky když nám to půjčí dočasně tchýně tak o to mín si budeme půjčovat!
Ne že ona nás bude dotovat bude dotovat náš zdroj peněz na který můžeme na 2 lišky šáhnout až za 1,5 roku
zbytek máme na účtě a věř, že šetříme za 8 let a už máem dost nato si pořídit nemovitost muž má dobrou práci takže hypotéku by mohli dát záleží jaká bude cena odhadce nemovitostí při braní hypotéky zda tedy nám peníze i tak půjčí.

Jestli si myslíš že máme 50 000 kč a ereme hypotéku tak takový lidi jsou praštění na hlavu.

Bože já už si mažu diskuzi protože se pokaždý naser…snad je jasný že už máme naspořenou co se dalo naspořit.
A další zdroj budou ty 2 chaty co budeme prodávat ale to jsou peníze až v době neurčitě tím pádem do našim zdrojů nepočítáme!!!
to ptom budou peníze jako bokem.

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 11:13

@Marry11 nerekl nekdo ze konci?? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.7.13 11:13

My si chceme půjčit co nejmín takže peníze co můžeme vrátit viz tchýně si prostě nebudeme půjčovat a převede nám to na náš účet a my ji to po vypršení smlouvy vrátíme

je blbost si půjčovat od banky co nejvíc peněz nebot jsou tam neskutečný úroky každých 100 000 kč je jiná splátka!

nejsme blblý už máme nato si tu nemovitost pořídit!

Tečka toto byla věta že jsme snad jak u blbců že si budu brát 100 procentní hypotéku :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.7.13 11:16

Ano končím když nevíš jak to u nás je tak takový věty typu našetřete si je snad jasný že když někdo kupuje barák tak nemá holou prd…protže by byl sám proti sobě žwe by se dostal do finačního stresu :roll: :roll:

ale samozřejmě nkdo nemá v hotovosti dostatek zdrojů

končím věta typu šetřete máte jen zdroje maminku tak není pravda! Máme zdroje peně co můžeme vrátit nehceme od nikoho pomoc protože si nato našetříme sami.

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 11:18

@Marry11 : uz jsi skoncila?? No natoze mas tak narocne deti tak tu travis nejak moc casu. Nebylo by lepsi se jim venovat?? Aby neco umeli?? Nez sedet u pocitace? :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.7.13 11:22

Ano mám ale dnes tu mám maminku a jsou vedle v obýváku bože se tu každýmu musím svěřovat :cert: :zed: :zed: :zed: a někdy je chvíli kdy Neli si s ní vyhraje.

a přispěju za 4 minuty a odcházm vypínám nečtu tu podivný další diskuze!

ještě že chodím do 1 normální diskuze protože tato diskuze jde už mim mně.

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 11:24

@Marry11 : K tobe chodi maminka kazdy den??To mas hodnou maminku.Ty jdes taky mimo me to je v pohode. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
2.7.13 11:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat