Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
je tu nekdo z bolky,dneska jsem byla na socialce prý o rod.příspěvku kdy se ditě narodilo nevedeli,ale žadost dali a ja vyplnila.
Ahoj Veroniko.
Jestli myslíš Ml.Bol. tak já jsem ![]()
Já jsem byla na sociálce minulé pondělí a jedna úřednice nevěděla(kan.č.16) a druhá(k.č.17) jo tak jsem dostala tiskopis který jsem vyplnila a druhý nechala potvrdit u zaměstnavatele.Podala jsem to tohle pondělí tak snad nám to brzy přiklepnou.
Jak máš staré mimi? Našemu Tadeáškovi je 10týdnů a 6 dní.
Martina
JO ZAPOMĚLA JSEM,jsem taky z mlady boleslavi,tak tobě by to mohli dát,já se budu muset odvolat.TYS TO STIHLA
![]()
Tak to už jste větší.Tedýsek je zatím prďolka.Má 10.týdnech 4,06kg a 55cm. Roste pomalu ale jistě ![]()
My bydlíme na 17.listopadu u Plusu. Přes emimino jsem se seznámila ještě s jednou maminkou (zatím ještě 9 dní čekatelkou).
Nevíš tady v Bol. o nějaké restauraci kam se může s kočárkem. Já vím jen o Vegetce.
Martina
no to už jsme větší,a kde je ta vegetka,ja vubec nemam paru kam jit s kočarkem.To je shoda ja taky bydlim u plusu. ![]()
No Vegetka je až za kruháčem na st.město.Někde u toho je Fitko(teda ne že bych se tam někdy dokopala)Na tom samém náměstí co je centrálka lékárna.Já ještě přesně nevím jak se tady ty náměstí jmenujou
Ja teď musím jít krmit a potom razíme ke strejdovi ale pokud budeš chtít být v kontaktu tak klidně pošli SZ.
Martina
sz je soukromá zpráva.Je to takovy e-mail tady na emiminu a SZ najdeš u každého (pod)komentáře.Svoje sz najdeš na svém učtu.
Levá strana-hlavní menu-Váš účet.
Martina
Čau holky z Boleslavi, nevíte některá, jestli se dá u vás někam chodit s mimčem na plavání? Já sice patřím pod Českou Lípu, ale tady nic takového není a do Boleslavi to mám stejně daleko. Chtěla bych s malou začít plavat, ale fakt nevím kam. A do Mělníka to mám daleko. Tak budu ráda, jestli mi někdo poradí.
Ahoj Petro.
Ja jsem na nástěnce u gyn.dr. našla Baby club Lachtánek Šámalova 1158 MB tlf. 326 725 725/326 735 725/603 490 058.Do 5.měsíců plavání ve vaně a od 5. měsíců v bazénku. Ještě jsem tam ale nebyla tak nevím. Je to někde u zim.stadionu.
Martina
Ahoj holky z Bolky!
Tak se taky hlásím z Mladé Boleslavi. Mam dojem, že jsem ještě na emiminu vůbec nepřispívala, ale celkem často pročítám.A jak to tak čtu…tak jsme se zřejmě potkaly s MartinouK v porodnici,leč se neznáme.
Náš Rudík se narodil 4.12 2005.
A teď mě zajímá, jak jste uspěly ohledně příspěvku? Už poslali odpověď?Já si tam byla pro papíry, též mi řekli, že nárok nemám, ale ještě jsem to nepodala. Má to vůbec cenu?
Markéta
Ahoj Markeet.
Tak já jsem s příspěvkem uspěla ale na účet mi zatím nic nedorazilo tak to raději neberu jako hotovou věc.Snad penízky na účet dojdou dřív než druhý dopis ze socky že mi příspěvek odebírají.
Martina a Tadeášek dnes 12týdnů
Jo a Markeet určitě to nevzdávej.To právě chtějí ale peníze jen tak na ulici nenajdeš tak jim je nenechávej.Mrkni na tyhle deníčky.Dočteš se tam víc.Mě jestli pošlou že mi to zase odebírají tak se budu odvolávat.
http://emimino.cz/modules.php?…
http://emimino.cz/modules.php?…
Martina
Jo a já byla na nads.pokoji 206, moje fotky najdeš v nové fotogalerii-Zimňátka 2005/2006 a vem to od poslední stránky tam jsem určitě