Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jani na tipování věku jsem hrozná.Já to nikdy neodhadnu.Napíšu to takhle - je to muž středního věku,vypadá zachovale a do důchodu myslím ještě takových 15let nepůjde.Jo a působí dost sympaticky.I moje máma to říkala když byla se mnou v nemocnici na sonu pytlíkový kýly.Ten telefon je 326 322 414.
Martina
MartinoK- můžu se zeptat, kdo tě rodil?38 hodin to je nelidský, to si ani neumím představit - vzhledem k tomu, že mě manža přivez po patý ráno a v 8.19 byl Jéňa na světě.
bosorka
Bosorko já ti ani nevím.Oni se střídali tak jak jim končila služba.Nakonec potom přišel primář Karhan a rozhodl o císaři.Takže byl u toho asi taky.Jinak to určitě bude napsané v propouštěcí zprávě ale tu posílali poštou.Tady v Boleslavi tak jak jsem si všimla je taková praxe že pokud praskne voda ale otvírání vázne tak tě vrznou na oddělení a na sál tě vezmou až druhý den ráno v 8.Ale to že už jsem dvě noci nespala jim bylo jedno. Taky to tak dopadlo.Já byla už úplně mimo.Po císaři mě šoupli na jipku a tam jsem opravdu skoro 2 dny prospala.
Martina
Ahoj holky.
V týdnu nám přišla pozvánka na kalmetizaci tak jsem se chtěla zeptet:
Markeet - už vám ta pozvánka taky přišla? My tam jdeme toto úterý mezi 8 a 10hod.
Veroniko - prosím ty jsi tam s Patričkem určitě byla,že? Prosím popiš kde to najdu.Na té pozvánce je napsáno jenom STARÉ MĚSTO č. 28. Ulici jim bylo asi za těžko napsat.Jinak pozvánka přišla z nemocnice tak je na ní adresa jenom nemocnice.
Martina a Tadeášek 3m17d
Holky tak co? Zítra tam musíme a ještě nevím kde to je.
Martina
Ahoj byla tam teď kamarádka a je to tam, kde mají ambulance Pírkova sanatoria - tzn., že na té levé straně (když půjdeš od Železky).
Bosorko díky snad to najdem.Já bych to hledala někde úplně jinde ![]()
Martina
AHOJ MARTI,
K písí jsem se dostala až ted,to víš ten můj manža je závislák.
Stejně ti nepomůžu,mi byly ještě s malým v dětský nemocnici(starý)
kvůli nevyhovujícím podmínkám je asi provoz zrušený.Ale jak píše Bosorka,tam by to mohlo být.
Veronika
Ahoj holky.
Tak se hlásíme po kontrole na kalmetizaci.Reakce se jim zdála malá tak že si nás pozvou mezi 2-3 rokem ještě jednou.Chvilku nám teda trvalo než jsme to našli.Venku jsme byli během 5 minut.
Veru - dívala jsem se že jsi založila diskuzi kvůli tomu Babettu.My jsme se stavovali v Bambínu na Star.náměstí(2čísla vedle kalmetizace) a tam jim ta značka visela na zdi tak jsem se ti poptala.Prodavačka říkala že snima byla těžká domluva ale že zítra jedou do Brna na veletrh tak se snima pokusí domluvit na další spolupráci.Chtěli by prodávat jejich nové kočárky tak že si máš začátkem příštího týdne zavolat a oni ti řeknou jestli se nějak domluvili.
Tel. + fax. 326 732 684 Mob. 605 290 332 Staroměstské náměstí 26 MB a ještě otvíračka Po - Pá 9-12 13-17 So 9-11.30 Zavolat si můžeš na které číslo chceš. Tak přeji dobré pořízení.
Martina a Tadeášek 3m19d
V dětský nemocnici to není, protože je už přestěhovaná do porodnice. Bylo na čase, protože já tam byla s malým, když mu byli 3 týdny a teda hrůza a děs.
Jéééé Bebetto jsem chtěla taky, už jsem měla vybraný krásný kočárek zeleno oranžový právě z Bambína (tam se moc hezky nakupuje, jsou sice dražší, ale moc ochotný, poradí a pomůžou), ale oni se jim přestali ozývat a tak jsme nakonec týden po porodu kupovali Tako.
Marti dík,
já jsem se spojila s prodejnou kočárku ale je to do Žatce 100km,tak ještě uvidíme co mi řeknou v Bambínu.
V Žatci mi i nabídli náhradní tak to je plus.
Jojo kočárek přes internet,aspon že to není dál než těch 100km.
Veronika
Veru já tě nechci zklamat ale do Žatce je to dál.Já tam jezdila loni v červenci do práce přes Mělník a Slaný a to bylo 140Km.
Manžel tam jezdí od letošního února přes Prahu protože tam nabírá lidi a to je 160Km.Těch 100 je možná vzdušnou čarou.
No snad jsem ti nezkazila náladu ![]()
Martina
Ahoj já jsem také z MB a máme skoro roční Natálku a 9a půl Kubu.Ten je ted na horách s babičkou.Chodím také k Sochůrkovi a s Natálkou k drŠedivé.Plavat chodíme do kulturáku a jsem spokojená.Když byl Kuba malý tak jsme bydleli v Kolíně a nic takového nabylo.Tak si to ted užíváme zase trochu jinak.Ahoj Katka
Katko a jak to v tom kulturáku vypadá? taky přemýšlím, že až se zlepší počasí, tak bychom taky mohli začít plavat…
bosorka