je tu nekdo z Boleslavi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
711
4.4.06 09:32

Ahojky holky,

díky za přivítání. Tak my jsme si v sobotu konečně odkroutili těch prvních 6 týdnů - teď jsem ještě zvědavá na kontrolu u pediatra.
Chtěla jsem se zeptat - Nepoužíváte náhodou někdo šátek na nošení mimi ? My se s ním teď učíme a docela ráda bych to s někým zkonzultovala.

Klára (grizley)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.4.06 10:23

Veru na trh půjdeme.Je tam tak hezky že mě to úplně táhne ven.Teď se krmí Tedýsek a potom se ještě musím trochu zkulturnit a vyrazíme.Jo ještě vyvenčit Terrynku ať jí netáhnu sebou.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
4.4.06 11:25

Ahoj holky,
tak to vám přeju příjemný okukování a nakupování na trhu, to mě už se nikam ani nechce, jsem už nepoužitelná a Marti jsem pořád 2v1 :lol: Tak snad každým dnem, zítra jdu na kontrolu do porodnice,t ak se uvidí :wink:

Mějte se zatim krásně, doufám, že to jarní počasí už vydrží, ale prej se má ještě ochladit, to je hrůza :?

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.4.06 18:10

AHOJ MARTI,
na trhu jsme byli ve 2.hod. za půl hodky začalo pršet a přihnal se studený vítr.Někteří trhovci začali balit. :(
Stihla jsem koupit trička a tepláčky. :)
Manžovi jitrnice,ty má rád(domácí a chutné).
Sobě jsem si objednala svetřík moc se mi líbil tak jsem neodolala- http://img.mimibazar.cz/…to935624.jpg /> Mějte se fajn. :wink:
Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.4.06 18:24

Veru je opravdu pěkný.Taky bych si měla koupit něco na sebe.Pořád nakupuju jenom pro Tadeáška.
Já byla na trhu hned okolo 11 ve dvanáct jsem šla ke Kláře a ještě od 13 do 14 jsme byli venku. Teď musím Tadeáška nakrmit a musím zanést nějaké papíry bývalé kolegyňce aby mi je odnesla do práce.Vyzkoušíme poprvé klokanku od Chicca v praxi.

Martina a Tadeášek 4m2d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
4.4.06 19:29

Ahoj holčiny to je počasíčko co? Dopolední vycházka - nádhera sluníčko svítí, odpolední vycházka - déšt, vítr a zima. Ještě, že jsem ten fusak nevyndala, on se bude ještě hodit.
Martino- teď už jsme OK, ale trvalo to týden - mladý byl protivný, děs a hrůza

Jani - ono to bude každou chvíli neboj :-)

Veroniko - hezký svetřík, taky budu muset obměnit šatník.
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 11:42

Martino a Kapriku
radili jste mi gyndr.v boleslavi…už je dost aktuální můj přestup,ale ještě bych se vás ráda zeptala,zda ty vaše gyndr.májí u sebe v ordinaci UTZ ,nebo zda na něj posílá do nemocnice......díky moc Edik

• Citovat
  • Upravit
980
5.4.06 11:49

Ediku já jsem k Dr.Sochůrkovi začala chodit až po těhu takže mi UTZ nedělal ale určitě ho má protože myslím Cocinella psala že její gyn.dr. jí k Sochůrkovi poslílal na vetší UTZ.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
5.4.06 12:03

Edíku Marťa má pravdu, dr. Sochůrek má UTZ, dokonce asi nějaký lepší, protože k němu ostatní dr. posílají těhulky.

Tak dneska mi na kontrole v porodnici dělali Hamiltona, ani to nebolelo, tak jsem zvědavá, jestli už se to rozjede :wink:

Holky já už chci sluníčko!! Už jsem počítala s tím, že až se malej narodí bude hezky,t akže nemám ani fusak, tak já nevim, ale snad ho nebudu muset pořizovat, uvidíme po porodu…

Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
5.4.06 12:17

Jani tak ať to máš rychlé.Budu držet palečky :wink:

Možná bude stačit když Patrička(že?) oblečeš a dáš do kočárku třeba v zavinovačce místo fusaku.

Tadeášek měl na sobě včera bodýčko,punčošky,ponožky,capáčky,slabé kalhoty,slabou mikinku, a jarní čepičku.Dala jsem ho do tašky.Pod sebou měl složenou fleesovou deku z Ikei a na sobě ještě jednu deku.Vršek tašky už jsem nedávala a jen fusak a byl krásně teploučký.To dnešní kočárky jsou už hodně zateplené takže neboj.A zavinovačku určitě máš,že?

Martina a Tadeášek(dneska má řvací den ale teď vytuhnul pod hrazdičkou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 12:25

Jani…a prosím tě jsou u Sochůrka velký čejací doby na objednání nebo třeba jen do dvou tří dnů…on asi neordinuje každý den nebo jo? Holky nechci se zase spálit,chtěla bych někoho dobrého abych už nemuselka hledat jinde…proto tolik otázek,on je v Modré hvězdě co??? Díkec Edik

• Citovat
  • Upravit
980
5.4.06 12:33

Ediku já se objednávala asi za týden ale to kvůli tomu aby byl doma manžel a pohlídal Tadeáška.
Sídlí v Modré hvězdě v 1.patře je to Jiráskova 1320 a tel 326 320 401.Jestli je tam každý den to nevím.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
747
5.4.06 12:35

Marti díky, snad to půjde rychle :roll:
Jo jo mám deky a zavinovačky, tak snad nebude problém. Páťa bude naše první mimčo,takže jsem spíš ze všeho vykulená, jak to všechno bude :wink: Asi to znáš než jsi porodila, teď už to máš všechno „v paži“ :D :D

Edíku, já k němu nechodim, jen švagrová a ta je spokojená a taky Martina, ta ti určitě napíše jak to u něho chodí :wink:

janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.4.06 13:21

Ahoj holky,
tak jak se máte? Já byla v pátek na kontrole u Dr., řekl mi, že by se holčička mohla narodit možná o něco dřív, tak jsem zvědavá kdy se jí bude chtít přijít na svět. Každopádně jsem si už sbalila tašku do porodnice, kdyby náhodou. To by bylo nechávat to na své drahé polovičce :roll:
Ve čtvrtek jsem byla na tom monitorování mimča, vše je OK, sestřička říkala jen, že je to pěkný lumpík, že sebou pěkně mrská, dělala mi to na 3×, tak jsem si tam pěkně poležela.
Včera jsme si byli s manžou vyzvednout kočárek v obchodě, celkem to byl horor. Nejprv nám totiž objednali jinou barvu, takže jsme tam s manželem jeli zbytečně. Druhý den mi, ale paní volala znovu, že ten správný jim dorazil (že to nějak popletla) a ať si tedy přijedeme znovu. Vše bylo OK, doplatili jsme tedy zálohu, naložili kočárek do auta (po pravdě tak tak se tam vešel) a odjeli domů. No a asi po půl hodině mi paní volala, že se spletla v ceně, a abychom jí přijeli doplatit ještě 1.000Kč, jinak že by to musela doplatit ze svýho. To je dobrý, co? Zatím jsem tam ještě nebyla, jelikož bydlíme na úplně druhém konci Boleslavi, takže bude muset holt počkat do pátku až půjdu na KO k Dr. A i tak nevím co si o tom myslet.

Janina111 - Koukám Jani, že máš patríčka ještě v bříšku, nějak se mu nechce ven, viď?! Hlavně ať Ti to dobře dopadne a jste oba v poho.

• Citovat
  • Upravit
102
5.4.06 13:23

Ten anonymní vzkaz je ode mne, zapomněla jsem se přihlásit.

Mějte se všichni krásně.
Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová