Šumperk a okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
106
15.2.06 22:00

Šumperk a okolí

Ahoj holky,
neustále si pročítám všechny příspěvky, a tak mě napadlo je tady někdo ze severní Moravy, přesněji řečeno okolí Zábřeh, Šumperk? Já jsem dnes byla na sociálce ohledně „jednorázového“ RP a byla jsem první, kdo se na to ptá - spadám pod Zábřeh. Tak mě zajímá, jestli jste to taky zkoušely nebo chystáte-li se tam, už se nebudou divit, že to chcete sepsat i přesto, že víte o zamítnutí. Ale nejen to.
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
656
15.2.06 22:26

Ahojky,

ja bydlim primo v Sumperku. S prispevkem jeste nemam zkusenosti, ale zajima me to, samozrejme. Jak jsi tam dopadla?

Anina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.2.06 13:46

Ahoj Anino,
dopadla jsem vcelku dobře, na to, že malá oslavila 1. narozeniny. Hrozně se divily, proč to ještě chci sepsat, když vím o promlčené době, že mi stejně žádné odvolání nepomůže. Ale i přesto byly velice ochotné, pracovaly na tom 3 osoby asi 45 min. Tak uvidím co se bude dít dál. I když to růžově nevidím, protože přece neznalost zákona neomlouvá, že? Ale jak se říká líná huba … Upozornila jsem známé s malými prcky, tak mám alespoň nějakou zásluhu.
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
20.2.06 15:47

Ahojte holky,
já teda bydlím v Brně, ale trvalé bydliště mám v Jindřichově (u Hanušovic). V červnu mám termín porodu a nějaký inteligent vymyslel, že veškeré dávky a příspěvky se vyplácejí v místě bydliště :? . Už se hrozně těším, až po porodu budu cestovat 200 km, abych si vyřídila porodné, zdravotní pojištění pro malou a kdoví co ještě. Můžete mi prosím někdo poradit, kam na úřad pro tyto příspěvky?
Jinak ten jednorázový příspěvek RP určitě využiju, jestli ho do června nezruší :D , tak doufám, že úřednice budou vstřícné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
25.2.06 22:02

Ahoj Danielo,
všechny příspěvky, co se týkají narození se vyřizují na sociálce, ale kde to je, to asi budeš vědět líp, já spadám pod Zábřeh. Všechno by Ti měla říct úřednice, která Tě bude mít na starosti. Pouze zdravotní pojištění na pojišťovně, kterou si vyberete.
Pokud budeš chtít ještě nějaké podrobnosti, tak dej vědět. Budu-li schopná, poradím Ti.
Měj se krásně a užívej si bříška
 Cate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.3.06 14:58

Ahoj Danielo, jsem ze Starého Města pod Sněž., takže kousek od Jindřichova :) Mám stejný problém jako ty. Já bydlím v Praze, mám 14 ti měsíčního chlapečka a jelikož mám stále trvalé bydliště ve Staráku tak jsem musela kvůli příspěvkům jet i s mimčem k rodičům a na sociálce v Hanušoviích vše vyřídit. Naštěstí tam byli ochotní a vše vysvětlili…
Držím palce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
13.3.06 14:00

Ahojte holky,
jsem ráda, že píšete. Vůbec nevím, kde jinde bych všechno zjišťovala (úřady samotné se mi obvolávat nechce :D )
Já teda asi taky spadám pod Hanušovice. Už se pomalu připravuju na to, že se tam hned po porodu rozjedem :(
Jenom nevím, kam přesně. Je to ta budova, ve které je úřad práce? Tam si teda zažádám o porodné. A jak je to se zdravotní pojišťovnou? Já mám VZP, takže mám jít na pobočku do Hanušovic nebo přímo do Šumperka?
A jak je to s nahlášením trvalého bydliště mimi? Jde to automaticky přes matriku nebo musím na obecní úřad do Jindřichova?
Já fakt nechápu, proč je to tak zbytečně složité :roll: Takhle vláda lidem usnadňuje stěhování se za prací :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
7.3.07 07:26

Ahojky, jsem taky ze Šumperka, snad sem ještě někdo zavítá. Ráda bych poznala maminku, co by ráda chodila s náma na procházky s kočárkem. Mám dvouměsíční Elišku.

• Citovat
  • Upravit
2558
24.8.09 11:51

Ahojky.

Je tu ještě někdo ze Šumperka a okolí? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.11.09 10:33

Ahojky holky, je tu nějaká těhulka ze Zábřeha na Moravě??? Moc ráda bych se s někým seznámila, nedávno jsme se sem přestěhovali a nikoho tu neznám..... :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.12.16 10:08

Ahojky

Ahojky maminy je tu nějaká mamca která hledá kamarádku? Mám dvě děti dvouletou a 8mi měsíčního a rada bych poznala nějakou kamarádku je e z Vikýřovic kousek za Šumperkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
6.12.16 10:42

Ja jsem také ze Šumperka…teda spíš ze Štítů…chodite holky k paní doktorce Potesilove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
6.12.16 10:51

@AlenaSu nee nechodime mi chodíme k dr Rozehnalovi v Šumperku moc dobrý doktor má skvělý přístup k detem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
16.1.17 07:04

oživuji diskuzi

Maminy mam takovy dotaz nevite nahodou nektera jestli uz je socialka prestehovana do te budovy jak je pracak cili naproti soudu v sumperku? dnes mam jit na socialku a nechce se mi litat po celem sumperku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová