Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, slibila jsem kamaradce, ze se ji tu poptam. Ma smulu, ze ma malo pristup k internetu. Je ji skoro 30 let a jejimu chlapeckovi Tomaskovi bude 6 mesicu. Nudi se a nema si s kym popovidat.
Ze bych tu pro ni nekoho nasla?
Ahoj,
jsme taky z UL - scházíme se na rodině. Může se přidat. Nina
Ahoj Ninulko, ona nema internet.
Ahoj Luco, ja se za par dni stehuju do Litvinova a taky tam nikoho neznam. Puvodne jsem teda Mostecka, ale ted Prazska. Do Teplic to neni daleko. Chodila jsem tam na zdravku. Tak my treba nekdy dorazime:-)
Jasně. Ráda si najdu konečně nějakou kamarádku. Jsem těhu, tak mě manža nikam daleko moc nepouští. Mám mail asn235@centrum.cz
V UL je plno mateřských center, třeba by nebylo od věci, kdyby Tvoje kamarádka nějaké takové navštívila. Tam si určitě maminku na „poklábosení“ najde.
Zkus se podívat sem:-) http://www.usti.ymca.cz/index2.php?…
Aladina - sem trdlo - jinak maminky chodí cvičit na Severní Terasu do delfínka - každé úterý od 11 hodin s mimčama - nám to tento týden nevyjde,ale může chodit a určitě se tam seznámíme - je to pro děti od 3 měsíců.
NIna
ahojky,
Taky jsem z Ústí a vím o centru Delfínek a další centrum je na Klíši-Hvězda vedle pošty.
Maminy, které jste z Ústí-k jakému chodíte pediatrovi, popř., který je opravdu dobrý?
Díky Klára
Skotik - já jsem z Neštěmic tak chodim k dr. Kalíkové - ale mám pocit, že nic moc - Barča má určitou vadu a myslim,že to viděla poprvé ![]()
my chodíme k Dr. Houdkové-mám jí ráda, protože jsem k ní chodila i já. Je hodná a s dětma to umí. Akorát při minulé návštěvě mě rozhodila, když malej nepřibral, že mám začít přikrmovat. Byla jsem hotová a samozřejmě jsem řekla, že teda jo, protože podle ní je chlapeček hubenej, ale nepřikrmuju a bojujeme s kojením, abychom to vydrželi co nejdéle. Peťula dost povyrost, takže se to neprojevilo na váze, ale spíš na délce…no, to je jedno. Jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nějaký doktor nemá zrovna k takovým věcem jiný přístup než hned přikrmování /Péťovi je 10 týdnů a v devíti vážil 4420, ale je docela dlouhej-asi 60cm a hlavně je to spokojený mimnko
/
Kdyžtak dík za nějaké tipy
Klára
Jsem z Teplic a klidně se hlásím k povídání, je mi 29 let a jsem bohužel ještě stále mezi snažilkami.
Aali
Ahojky,
jsem taky z Ústí.Občas chodím an rodinu.cz,ale přeci jen tam nějak nezapadám,nevím,proč.
Jsem těhulka a pořád doma,takže kdyby měla některá chuť,tak není problém se sejít.
Těším se,Verča
Ahoj, rada se s povidanim pridam, nejsem zatim ani snazilka, jen tak chystam info dopredu…strasne se tesim az budu mimi moct mit…az pritel dostuduje, budeme si moct poridit vetsi byt vhodnejsi pro deti…
Ahoj, já jsem z ústí, jsem tu nová, rodit budu v září a vůbec mi nefunguje ten odkaz na baby ticket, když si ho šoupnu do podpisu.
Ahoj holky.Jsme rodinka taky z Ústí a rádi pokecáme,popř.se sejdeme ![]()
My