Maminka ze Zbraslavi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35314
17.1.06 21:52

maminka ze Zbraslavi

Ahoj maminky soucasne i budouci,

uz to tak vypada, ze se budeme na jare(tak duben kveten) stehovat do Prahy na Zbraslav. I kdyz jsem v Praze nejaky cas zila, vsechny me kamaradky uz bydli nekde jinde a moje nejlepsi kamaradka se zrovna stehuje mimo Prahu a za mesic rodi. Tak jsem si rekla, ze se mozna mezi vami najde spriznena duse, ktera taky bydli nebo bude bydlet na Zbraslavi a v jejim okoli a nebyla by proti obcasnemu courani s nami. Halo, halo, hledam a doufam :lol:

Mroe a Julie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35314
18.1.06 09:04

Nikdo?

Ze by na Zbraslav jeste nedorazil internet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
18.1.06 10:27

Ahoj Mroe,
ja sice nejsem ze Zbraslavi, ale pochazim ze Zbraslavic. A to je asi 100 km od Zbraslavi.
No, ale proc ti pisu. Jedna moje znama se prave s manzelem vratila po delsim pobytu z Bangkoku a hledaji v Praze a okoli domecek, kde by se u:,–(ili. Libi se jim jeden v Lipencich, ale jeste se nerozhodli. No a to je nedaleko Zbraslavi. Tak mozna vyhled na jednu osamelou maminu tady je :lol: Maji 18-ti mesicniho chlapecka.
Ja ted bydlim na opacne strane okoli Prahy, smerem na Kralupy. To na prochazky moc neni :(
Asi jsem ti moc nepomohla, ale treba se ozve jeste nejaka mamina z okoli Zbraslavi.
Ahoj, Marki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
227
19.1.06 13:45

Ahojky, tak my bydlime v Dolnich Brezanech, coz je na Zbraslav kousek. Obcas tam jezdime, je tam pekna prodejna s detskou obuvi.
Muzeme pak nekdy vyrazit na spolecnou prochazku, Davidkovi je 13 a pul mesice a urcite privita novou kamaradku.
Romca a David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.1.06 14:17

Ahojky my jsme ze Zvole to je taky kousíček tak se můžeme někdy domluvit.
Ahoj kajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.1.06 21:13

Ahoj,jsme taky z Dolních Břežan, mám dva kluky 2 a 5 a třetí,snad už holku plánuju. Je to záhul,ale čas na procházku si najdu. Jo a Zbraslav-dobrá cukrárna!!! Daniela

• Citovat
  • Upravit
kamilabr
20.1.10 22:48

zbraslav

Ahoj ja jsem ze Zbraslavi a mam 10 mesicni holcicku, takze az tu budete, radi pujdeme s vama na prochazku.
Kamila a Natalka

• Citovat
  • Upravit
kamilabr
20.1.10 22:51

:-D :-D :-D tak ted jsem zjistila, ze prispevek je uz 4 roky stary..... to je ta pozdni vecerni hodina.....

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
18.10.11 12:54

Zdravím :wink: , nenašla by se maminka na procházky , povídání atd ze Zbraslavi ? :-)
Mám 10 měsíční holčičku .

• Citovat
  • Upravit
4243
19.10.11 13:02

Ahoj holky,
jsou kousek od Zbraslavi. Co udělat srazík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.11 21:53

Já jsem z Radotína, což je na Zbraslav kousek - to bych se k vám ráda přidala s tím srazíkem. Koupili jsme tu dům vloni, ale podstatnou část roku jsme stejně byli v zahraničí, tak tu zatím nikoho moc neznám, ale ráda poznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
29.10.11 23:44

Můžeme pokecat a někdy se srazit. Sice Radotín moc neznám, ale ráda poznám :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.11 09:33

Tak to by bylo bezva:-) A ty jsi přímo ze Zbraslavi? já to tam teda moc neznám - jednou jsme tam byly s malou v tom rodinném centrum PEXESO. Ale tenhle týden můžem jen v úterý - to je trochu na rychlo, co?:-) ale příští týden je nám to jedno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
31.10.11 10:33

Jsem z Vestce - tj. 3vesnice od Zbraslavi - vlastně je to první vesnice za Prahou, co je Chodov. Rádi se sejdeme. Tento týden nemám syna doma, ale další není problém. Co si raději psát soukr.zprávu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 09:57

jjaninka74… Ahoj.. odkud z Radotína? ja tam jezdím s malým do školy a jsem tu " jak kůl v plotě" hledám někoho kdo by byl ochotný si povídat, bavit se, courat, kafíčkovat , smát se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová