Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kdo jste z Českých Budějovic a okolí?
Ahojky já jsem z ČB. Čekám druhé miminko v květnu. Mám doma 19 chlapečka, pěkné zlobidlo. Začíná to být docela náročné. A co ty?
Ahoj, já jsem taky z ČB ![]()
mám 17 měs. holčičku, začínáme přemýšlet o druhém miminku …
Kaa
Ahoj holky,
ať těhulky nebo netěhulky, druhé mimčo doporučuji, jen jsem zvědavá jak to budeme zvládat až se narodí. Zatím je to docela pohodička.
Ahoj Ibu, teda… dva mimísky, no to je paráda
. To já čekám teprve na prvního ![]()
Pohodička to ano, hlavně aby to bylo zdravé… čekat mimi to je super, ale počkej až se ti narodí.
Člověk nenví kam a co dřív, ale je to paráda, hlavně když z toho mimina roste malej človíček.
No těšim se moc moc
Snažíme se už 3 měsíc, tak snad už brzy. Mám dostam MS v neděli max pondělí nebo úterý, nevím přesně tak uvidíme
. Já se teď hlavně těšim na ten pocit, mít ho v bříšku ![]()
Tak to ti přeji ať vám to vyjde, mám kamarádku ve 3 měsíci a také jim to chvíli trvalo než otěhotněla.
U nás to šlo u druhého mimča hned a u prvního jsme čekali také asi 3 měsíce.
Co to bude zatím nevíme. Nechtělo nám ukázat pohlaví a mělo nožičky křížem. Další ultrazvuk máme až za 5 týdnů, tak uvidíme …
holky, a jste přímo z čb? a chodíte do MC, nebo třeba plavat?
Ahoj ET,
my jsme přímo z ČB, z Rožnova. Plavat jsme chodily do Vráta - BC Šikulka, ale Bea má asi atop. ekzém a teď se jí to docela rozjelo, tak jsme jsme přestaly. Chodily jsme i na cvičení do Pansofie a do hudebky Yamaha na
ech, ale teď taky nechodíme, asi zase začneme na jaře.
papa
nepřihlášená Kaa
Možná se známe od vidění? Máme skoro stejně staré děti - Beatka je narozená 10.9.04.
Já sice nejsem přímo z ČB, ale pracovala jsem tam a bydlím asi 10 km odtud. Plavat začnem chodit v dubnu do Hrdějc.
Na MC je Kuba moc velký a Jojča moc malá ![]()
Už se ale těším, až se trohu oteplí a začnem jezdit na couračky do ČB, začínají mi dost chybět obchody, už mám absťák ![]()