Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@melantrop Ahojky ted ještě na plačáku, ale v brzké době se odstěhujem s púřítelem a synem na Máj. zítra dostanem klíče, a pomalu se tam budem odstěhovávat.
@melantrop ono je tu celkem hezky ale domaci mame desnou krá… a jeji syn o něm radši nemluvím
… a my jsme bydleli většinou na máji tam je všechno a hlavně budem na J. Bendy hned u zastavky co mas do mesta. a budem na kraji kde moc nasich porad nespokojenych spoluobčanu
nebude. A kde přesně jste bydleli?
Ahoj holky, ráda bych poznala mamču na občasné procházky s dítkama, cvičení a nebo jen tak posezení u kafča. Bydlíme v ČB krátce, taktu moc známých nemám, budu ráda, když někdo napíše ![]()
Ahoj holky, přistěhovala jsem se za mým drahým do okolí Českých Budějovic, nikoho tu neznám a vzhledem k rannému těhotenství budu moc ráda za dobré rady těhotenské i zkušených maminek, kam na cvíčo, kam na procházku, kam kamkoliv
Budu ráda za jakékoliv rady i pokec.
@Gab9 Ahoj, taky jsme v ČB krátce, tak pokud by jsi měla zájem, můžem se domluvit přes IP. Mám dvouletýho prcka ![]()
@Irinka0210, ahoj, děkuji za odpověď. Zájem bych určitě měla. Minulý týden jsme měli trochu rozběháno, jedna známá měla vítání občánků a byla jsem jí fotit miminko i starší dcerku, tak jsem tu moc nebyla. Ale tento týden je to naprosto volné. ![]()