České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
215
2.6.13 21:42

@melantrop Ahojky ted ještě na plačáku, ale v brzké době se odstěhujem s púřítelem a synem na Máj. zítra dostanem klíče, a pomalu se tam budem odstěhovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
3.6.13 07:31

Tam jsme bydleli předtím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.6.13 10:45

@melantrop ono je tu celkem hezky ale domaci mame desnou krá… a jeji syn o něm radši nemluvím :(… a my jsme bydleli většinou na máji tam je všechno a hlavně budem na J. Bendy hned u zastavky co mas do mesta. a budem na kraji kde moc nasich porad nespokojenych spoluobčanu :D nebude. A kde přesně jste bydleli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.6.14 09:20

Ahoj holky, ráda bych poznala mamču na občasné procházky s dítkama, cvičení a nebo jen tak posezení u kafča. Bydlíme v ČB krátce, taktu moc známých nemám, budu ráda, když někdo napíše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
13.6.14 12:51

Ahoj holky, přistěhovala jsem se za mým drahým do okolí Českých Budějovic, nikoho tu neznám a vzhledem k rannému těhotenství budu moc ráda za dobré rady těhotenské i zkušených maminek, kam na cvíčo, kam na procházku, kam kamkoliv :-) Budu ráda za jakékoliv rady i pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
13.6.14 21:08

@Gab9 Ahoj, taky jsme v ČB krátce, tak pokud by jsi měla zájem, můžem se domluvit přes IP. Mám dvouletýho prcka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.6.14 11:07

@Irinka0210, ahoj, děkuji za odpověď. Zájem bych určitě měla. Minulý týden jsme měli trochu rozběháno, jedna známá měla vítání občánků a byla jsem jí fotit miminko i starší dcerku, tak jsem tu moc nebyla. Ale tento týden je to naprosto volné. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
23.6.14 11:08

@irinka, budu se těšit na odpověď. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie