České Budějovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
7.9.06 22:23

Penn,

tak to jí musím říct, nevím jak by byla měsíc a půl bez kočáru. Já na to raději nespolehám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
8.9.06 09:18

Sonepko, žádost se vyzvedává i podává na ÚP, já jsem si žádala v půlce srpna, zatím nedorazilo, paní mi povídala, že přijde nejdéle do konce září. Takže ten měsíc a půl by asi tak odpovídal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
20.9.06 10:38

Ahoj Barbánku,
mimčo snad bude,nechci nic zakřiknout, zadařilo se nám trochu déle.. :D
Koukala jsem na Tadeáška, je úžasný. Četla jsem i o Tvém porodu, no docela síla.Ale taky nemám až tak nejlepší zkušenosti se zdejší porodnicí. No uvidíme, co se za tu dobu změnilo.Měj se fajn, přeji hodně radosti z chlapečka :lol: :lol:
 vykyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
14.3.09 15:00

Ahoj Budějčandy!

Nechcete tuhle diskuzi znovu oživit? Já jsem z ČB, mám dvě děti, je mi 33 let, vdaná.
Holky, tak kdyžtak písněte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.3.09 08:28

Ahoj, jsme všechny na BC tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

tak jestli chceš, přidej se, sem nikdo nechodí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
15.1.10 20:34

Ahojky,
taky oživuji toto téma.Přidejte se.
Tohle je můj první příspěvek.Doufám že jich tu bude víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
16.1.10 09:58

Ahoj Krat,
pravdou je, že to tady moc nežije, ale snad bude lépe. Jsí přímo z ČB? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.1.10 16:29

Tak koukám že to tu neožije. :cry: Díky za pokec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.10 19:50

Ahojky, nevím, jestli sem ještě někdo chodí, já sem občas nakouknu, ale víceméně jsou všichni na BC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 20:01

Ahoj, já sem taky občas nakouknu, sleduju reakce e-mailem, ale tohle je po dlouhé době, co jsem tu zaznamenala pohyb :-( Na to BC jsem koukala, ale tam jsou už holky, co se znaj dlouho a nechtělo se mi mezi ně mísit.
Sonepko a ty chodíš na to BC?
Krat, tak písni něco o sobě, máš nějaký prcky? Nebo jsi těhu?
A odkud tedy holky jste? Přímo z ČB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.1.10 20:12

No super,já se taky nechci někam vměšovat kde to už běží.Já mám 20ti měsíční holčičku.A jsme z DV.Jinak co je to BC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 20:22

Krat - BC je jiné, konkurenční diskuzní fórum, něco jako e-mimčo.
Na DV jsme jezdili v létě na koupaliště :wink: Ale těch lidí tam. Dětem se tam líbilo, Agi hlavně na tobogánu…
Tobiáškovi je taky 20 měsíců :wink: Tedy zítra už 21, to to letí…Takže malá je květnová? Nebo ještě dubnová? My měli termín 7.5., ale Tobiášek se narodil 21.4., měla jsem vysoký tlak, tak mi vyvolali porod. Kde jsi rodila? V ČB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
20.1.10 20:32

Agatha - malá je květnová.23.5.Měla se narodit v červnu.Takže jsem rodila v Č.B. o 3 týdny dřív.Praskla mě voda.Celkem taková rychlovka.Tak koupaliště tady u nás neznám.Máme bazének na zahradě.Pochopila jsem dobře že máš dětičky dvě.Holčička je starší.Viď.
Aha myslela jsem si to že je to nějaké fórum.Ty jsi z Č.B.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4271
20.1.10 20:52

Krat - já jsem z ČB, bydlíme na Plzeňský, kousek od Intersparu. Děti mám dvě, Agátka je starší, teď jí 10.1. byly 4 roky. Agátku jsem rodila v Č. Krumlově a byla jsem moc spokojená. V ČB je to hodně o medicíně a málo o přirozeným porodu. Tobík se narodil tady v ČB, ležela jsem týden na riziku, kvůli tomu tlaku a pak rovnou vyvolávali. O 2 týdny dřív. A jak to, že neznáš koupaliště? Jestli jsem tedy dobře pochopila DV jako Dobrá Voda. Je tam vedle školka…
A jak se malá jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
20.1.10 20:56

Agatha - začínala jsem tady na emiminu, ale pak na BC, teď nakukuji na obě fora, ale jen občas, moc to nestíhám od září chodím do práce, malá do jeslí, tak moc času není :/

Jinak jsem přímo z ČB, tedy ne původem, bydlím tu 5 let. V Havlindě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová