Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já jsem taky od Kolína, mám už mimčo 5 měsíců staré. Tak jsem zvědavá jestli se ještě někdo ozve.
Tak já nejsem těhulka už půlr roku a 14 dní přesně
. Strašně to letí. Holky kam chodíte nakupovat pro mimi v Kolíně, zajímalo by mě jestli tam někde není nějaký obchůdek zastrčený.
Marcelo a co konkretne myslis nakupovat ? Oblecky ? Daniela, Taverna bazarek, pak jen novy bazarek Piskot v pasazi Mostni nebo Junior ci nahore v Delvite nebo vedle Katolaku. A peknou capku jsem koupila vedle elektro Opa.
Ahojky, my sice bydlime kousek za Prahou, ale uz jsme okres Kolin
Tehulka uz taky nejsem…ale jezdime do Kolina na plavani ![]()
Cernus
ahoj,ja sice nejsem primo z kolina ale jsem ze svojšic ale uz nejsem tehulka ale mam 3mesicni holcicku.Kdy cekas miminko?
Ahoj Amisku,
jsem cerstva tehule, tp mam na 10.7.08.
Jedna moje spoluzacka ze stredni byla tusim ze Svojsic. Jmenovala se Lenka Harapesova.
Ted mam od stredy neschopenku, zacla jsem spinit, tak snad bude vse O.K..
Jak si zvladla porod. Ja jsem hrozny posera, tak ma docela strach, jestli to zvladnu. Ale zase si rikam, zvladli to jine, tak snad to zvladnu taky.
Kolik je ti let, jestli se muzu zeptat.
Ahoj Cernus,
porod jsem prežila ac nebyl podle mych predstav.vyvolavali my ho kuli vysokemu tlaku ve 36tydnu,rodila sem 2dny a nakonec to skoncilo cisarem v celkove anestezii pri ktere my praskla žila takze sem si celkem uzila ale mimo my za to stalo.
Neboj se uvidiš že porodis a až uvidis mimco tak na vsechnu bolest zapomenes.
Me je 26 a tobe?
Ahojky, je tu nejaka tehulka z Kolina?