Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29577
1.7.13 20:12

:lol: tak na tohle mám výhled z bytovky v činžáku v Brně. Celé k dispozici. A moje dítě? Dokud tam nejsou min. 3 kusy dětí v jejím věku a zábava, tak tam prostě NEVYDRŽÍ. Nudí se.
A já celé dny a x hodin denně zajištuji vyžití s jejími vrstevníky - po hřištích, v mc, na přehradě, prostě kdekoli, kde jsou DĚTI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 20:16

@berry4 : tak to ti zavidim.My ten byt kupovali pozde takze zahradku nemame.Coz je skoda.Ale ted ji pustim aspon pred barak.Deti tu byvaji vcera tedy jak na potvoru nikdo nebyl ale protze taj byla poprve tak si vystacila sama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.7.13 20:31

@kattkka nemáš co závidět. Dokud byly děcka v baráku malý, tak si vyhrály i na tom pididvorku, co není vidět, protože byly parta. Ted´už je to během let „vytuněný“,ale v podstatě k ničemu, na trampošce skáčeme my dospělí, když zakalíme se sousedama ( zděný gril není vidět) a hrajem si tam pod vlivem jak malý děcka… Nebo malá za asistence dospělého, dokáže skákat hodiny a je to pěknej vopruz :roll:
Kolektiv je prostě kolektiv, at´je to kde to je, vidím to sama na hřišti, jak tam 2 x denně chodí i maminy, co mají u rd velké zahrady. Děti jsou v tomhle všechny stejné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 20:44

@berry4 : zas to vyuzijete aspon vy. :lol: v. Sranda musi byt.
Tak my by jsme tam dali totiz taky trampolinu a tak ale zas tam by mohla byt jak u sousedu tak sousedovic decka u nas. Takhle je mi to divne prestoze mi mi to navrhovala tady pani.Tak je mi to proste takove divne :oops:.Ale nastesti deti zacinaji objevovat i litani pred barakem tak az se scuchnou tak to bude lepsi. A treba to nejak zkousnu. :).Ale ze bych ji primo poslala k sousedum to ne je mi to divne. Takze u nas kdyby to bylo hromadne tak by to bylo super tady jsme tedy vesmes s deckama hodne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
1.7.13 20:48

@kattkka no přes zahradu mají cca 5-7 mi letky, tři, mají taky trampolínu a ty holky tam jsou pořád. Občas se přidá nějaká spolužačka a je vystaráno :palec:
U nás mi už zbyla jen ta naše cácora, jinak daleko široko nic. Občas nějaké dítko se přišmelí, za což jsem nesmírně ráda, ale stejně tady nevydrží holka víc, než hodinu ( v bazénku celý den :mrgreen: ),musim se balit a alou do parku. Bud´ráda, že u vás není moc provoz, kdyby nebyl u nás, tak na ulici si vyhraje dětí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.7.13 21:02

@berry4 Tak to je pravda.Ze provoz tu neni. A kdyz tak se tady dodrzuje myslim ze 20 ted si nejsem jista nejsem ridic. :oops: v obytne zone je povoleno myslim jenom 20. :oops:. Ale jezdi se to opatrne.Jako ja uz bych do Brna nemohla. Klidne si tady najdem zahradu na pestovani s chatou a nic nam chybet nebude. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
1.7.13 21:49

@kattkka takže vy jste na vesnici jak jsem pochopila? A to nemáte zahrádku?

jo jo, každý musí rozmyslet kde by mohl žít, já právě vím, že třeba vesnice je pro mě a mýho manžela po celý rok nemyslitelná, v létě je to krása, v zimě už teda pro mě míň… přes léto býváme hodně na chalupě na vesnici, tak trošku vím jaké to tam je… jsme víc měštští prostě a dítě už je taky zvyklé furt střídat hřiště, parky, atrakce atd., chodí odmalinka do kroužků a center, vše blizoučko, prostě standart, na který jsme zvyklí
auta máme ale i tak dvě, i v Brně jsou některý vzdálenosti lepší autem… ale je sranda, že např. manžel dojíždí z Brna do práce do vesnice, vždycky si z něho dělám srandu, že všichni jedou do Brna, jen on obráceně :mrgreen:
by si právě měla Marry rozmyslet a pak buď může hledat podle peněz něco v Brně anebo na vesnici. Tak třeba si to časem utřídí kde by byli raději, když je člověk limitovaný penězma, tak stejně musí dělat kompromisy, nic jinýho mu nezbývá
my jsme v Brně, v baráčku s malinkou zahrádkou, stačí tak na trampolínu, gril, bazének, domeček, pískoviště pro dítko, jinak se sem nevleze už skoro nic :lol: takové pidihřiště prostě a přesně jak píšete, když tu nikdo není s ní, tak tam vydrží být asi deset minut sama :mrgreen: ale my spíš stejně chodíme na různý hřiště a ven za zábavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
1.7.13 21:51

Jura a neskáčou ti do okna veverky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.13 22:31

Ano chceme žít nadále v Brně domečku s dvorečkem větší než 100 čtereční vítáno ale máme limit peníze nic víc nic mín hledáme chvíli takže nemusím se zatím uchylovat kdekoliv.

Jednou prostě budeme bydlet každý hledat to vhodné bydlení dlouho někdo třeba ne ale nechcemem koupit něco proto že už musíme ale že se nám to právě líbí.

Výhoda dvorečku ji i grilování v paneláku to prostě dělat nemohu!
Pískoviště mně tam stačí mně to stačí pouze na to aby tam sedly pr sekudn kdy budu hlídat v troubě jídlo nic víc neznamená to že budu na baráku od rána do večera a nevýjdu z baráku ale půjdu mezi lidí.

• Citovat
  • Upravit
5638
1.7.13 22:36

@Marry11 to úplně chápu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.7.13 07:42

@emers : jo pochopila jsi spravne.Jsme na bytovce. ;)
Tenkrat jsme potrebovali urychlene bydlet. A kdyz jsme hledali barak tak nic nebylo a co to bylo predrazene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
2.7.13 09:07

Kaatka a ted sme v tom cos napasla ale řešit už to nehodlám…

TENKRÁT PŘED 5-8 LETY KDY jsme spolu začly chodit bly nemovitosti jinde než jsou ted ted. Můj se v tom opravdu vyzná a vyčkával na vhodný okamžik viz i uroky. Někdo by napsal k čemu čekat???

Ale ted se pořídí slušné bydlen skoro o 600-700 tisíc levnější záleží co a kde hledáš.

A kdybysme koupili jako vy za cenu MUSÍME IHNED BYDLET - tak bysme za těch 5 let ještě nesplatili ani to kdybysme to kupovaly až za 5 let.

Zda tomu někdo rozumí.
Prostě tenkrát by byla upně jiná cena než je ted a ted je cenna nižší.

ano mohli sme bydlet ve vlastním ale cena by byla jinde a ted si můžeme dopřát i něco kvalitnějšího než bylo tenkrát.
Viz ceny baráků se tenkrát pořizovat absolutně nedaly.

Takže ode mně už vše proto hledáme až ted tenkrát jsme taky platili i jinou cenu nájmu by se nám nevyplatilo brát bydlení skoro o 1 milion dražší jediný pozitivum by bylo nestěhovat se z dětima.
ale my to zvládneme i s nimi se přestěhovat.

A nestěhovaly bysme se za cenu toho MUSÍME URPUTNĚ VIZ TED RYCHLE BYDLET A KUPOVAT COKOLIV protože je to závazek na celý život ale to je zase každýho věc jak na to člověk rychle spěchá my už to vydržíme si i vyčkat na něco co bude stát zato.

Už nereaguju.
To je důvod proč hledáme až ted ne jen kvůi zvednutému nájmu před 2 měsici ale kvůil tomu, že už je vhodná doma i bez toh zvednutého nájmu.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
2.7.13 09:13

A nemíním tu nikohj pomlouvat ale nevím proč nám někdo pomlouvá dvoeček kdo bydlí v bytovce…
Ano koupíte si zahradu ale to už prostě není ono.
Bl nádherný dům ale mě mimo zahrádku ale není to už ono když je to přímo za domem kdž otevřeš dveře.

Ano ted se osočíš ceny byly jiné ano byly souhlasím ale my proto nedaly se zvyklat za cenu toho musíme bydlet HNED.

už se k tomu nevyjadřuji a jdu na jinou diskuzi protože to je opravdu zbytečné

• Citovat
  • Upravit
24320
2.7.13 09:18

@Marry11 : museli a zavazek ze je to na celej zivot v zasade neni. Nakladat si stim muzem jak chcem v zasade a uz mame par let umorenych. A nevis co tam bylo tak prosim nesud. Nevis kde jsme pred tim bydleli a rozepisovat to nebudu.Nasi rodinou situaci rozebirat nebudu je do toho kazdemu houby narozdil od te Vasi kterou vsude ventilujes. Nejsem tip co si stezuje.My kdyz jsme hledali nic nebylo. Pak se to semlelo a jinak to neslo nez koupit byt…Jenomze to se melo udelat uz 9let zpatky no to je jedine co nas natom stve. A NIKDY JSEM NENAPSALA KUPTE HNED AKORAT JSEM NAPSALA ZE VY SE NA BARAK NEHODITE A POZADAVKY MATE HODNE VYSOKE TAKZE TO NEOBRACEJ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
2.7.13 09:22
@Marry11 píše:
A nemíním tu nikohj pomlouvat ale nevím proč nám někdo pomlouvá dvoeček kdo bydlí v bytovce…
Ano koupíte si zahradu ale to už prostě není ono.
Bl nádherný dům ale mě mimo zahrádku ale není to už ono když je to přímo za domem kdž otevřeš dveře.

Ano ted se osočíš ceny byly jiné ano byly souhlasím ale my proto nedaly se zvyklat za cenu toho musíme bydlet HNED.

už se k tomu nevyjadřuji a jdu na jinou diskuzi protože to je opravdu zbytečné

Vis proc ti ho pomlouva protoze se vznasis na ruzovym oblacku. ;). A my jsme spokojeni jak to mame. Narozdil od Vas si nestezuju na dalsich x diskuzi ze platim vysoky najem ;) ;).Ja jsem spokojeny clovek i tady na bytovce bez zahrady to je ten rozdil a nepredstavuju si zivot jak hurvinek valku. ;). Me bude vyhovat jedna vec chata-chalupa se zahradou kterou koupime a zacnem predelavat od jara do podzimu na chate chalupe a na zimu do naseho bytu zpatky. A v 50se tam odtehujem na dobro a deti at si v byte delaji co chteji…

Příspěvek upraven 02.07.13 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová