Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18305
29.6.13 08:59

Ta hlásím, že už jsem přesunutý v tom Adamově. Co mě už na první pohled hodně zarazilo, tak skoro třetina bytů je obydlená rodinama s dětma v předškolním a raném školním věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.13 10:31

No právě syrovice budou taky rodiny s malými dětmi tím pádem tam je jedna školka a šance malé to dítě tam dostat.
Je to ted o 2 autech :(
a nato prostě už finance nebudou mtí 2 auta.

A už vidím jak cestuju 4 minuty sice do rajhradu ale bus jede po 1 hodin+ s 2 dětima :zed: :zed: těžký.

Kaatka by se smála ale my chceme mít ještě 1 dítě tím pádem ty máš zatím 1 takže nevíš ještě jaký to je to celé vést uvidíš za pár měsíců ale 2 je pohoda určitě než 3.

Podle tebe bysme zase hledaly zbytečnosti ale tak to prostě je.

Ale uvažujeme stále dám co koupit :think:

• Citovat
  • Upravit
24320
29.6.13 11:10

@Marry11 : jejedno jestli dve nebo tri… NE nevim jake to je.Ale clovek se prizpuobi vis vic zatim nehledej.Deti chcem taky tri. ;) A mimochodem aknelinka ma dvojcata. A zvlada to. Marry: tak se nestehujte a zustante v Brne. Tady bydli pani od malinka kdy se ji narodila druhe dite vozi kluka do skolky do Brna az k Pisarkam do skolky a jezdi busem jezdi uz tak tri roky a jezdi uz tak od prvniho mesice male. Kazdy den rano. A vis co zvlada to. Naprosto v pohode. A to nam jezdi bus od 8 hodin po hodine. Urcite i Vam by s tama do te 8 jezdilo casteji. Opravdu nejste tip lidi co dokazi zit blbejch 10 minut od Brna. A nebo patrite mezi sortu lidi ktery si porad na neco stezuji hledeaji problemy kde nejsou. A promin mozna se te dotknu tedkom ale s takovyma lidima ja se odmitam bavit.Tady mam jednu takovou stezovatelku jak ty strasne negativni clovek takze mi to staci jednou nemusim to poslouchat ve svete internetu. Opravdu ne.Ja nejsem negativni clovek beru to tak jak to je vis. A muzu ti rict ze clovek s pozitivnim myslenim jede jinak nez ten s negativem.Pac vsechno jde kdyz se chce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.13 11:34

Hledáme plus a mínus bože je to tak jednoduchý se stěhovat do dědiny ale JE VELIKÝ ZÁPOR NAJÍT PRÁCI V SYROVICÍCH.

PROSTĚ PRÁCE je pak důležitá muž nemůže utáhnout hypotéku uplně sám.

Nebudu ti o tom psát až poznáš druhé dítě co nenávidí cestování a vystupuje z kočárku z tramvají ře a rozlácne se ti v celé tramvaji tak pochopíš.
Neli nenávidí cestování. A prtě co ubude mít 2 měsíce v děšti sněhu prostě ty toto asi nepochopíš nemá to smysl psát a stěhování JE 1× A NAVŽDY nemůžeme se unáhlit pak už není cesta zpět

• Citovat
  • Upravit
Marry11
29.6.13 11:37

Kaatka už to neřešíme spolu prostě z 1 platu se taky hypo nedá utáhnout s 3 hladovýma krkama a prostě uvidíme dnes projedeme vesničky a zhodnotíme co dál.
Už bysme chtěli bydlet a ono ted je to ještě easy na MD ale až jednou se bude pracovat je to o to složitější přece jen pomalu si najít práci v místě a ta bude obsazená.
Abys to vůbec stihla pro ty děti chodit i když Nikča bude nejstarší ta už to zvládne sama.

Nevíme koumáme dál co vede v +++ a ---

velký problém je hlavně práce mimo Brno a 3 děti jen tak ti zaměstanvatel tu práci nedá. V Brně i kdybys měla dělat na dopoledne v hypermarketu tak to tam doklepeš a něco vyděláš.
Tak to vidíme prostě my.

• Citovat
  • Upravit
24320
29.6.13 11:40
@Marry11 píše:
Hledáme plus a mínus bože je to tak jednoduchý se stěhovat do dědiny ale JE VELIKÝ ZÁPOR NAJÍT PRÁCI V SYROVICÍCH.

PROSTĚ PRÁCE je pak důležitá muž nemůže utáhnout hypotéku uplně sám.

Nebudu ti o tom psát až poznáš druhé dítě co nenávidí cestování a vystupuje z kočárku z tramvají ře a rozlácne se ti v celé tramvaji tak pochopíš.
Neli nenávidí cestování. A prtě co ubude mít 2 měsíce v děšti sněhu prostě ty toto asi nepochopíš nemá to smysl psát a stěhování JE 1× A NAVŽDY nemůžeme se unáhlit pak už není cesta zpět

Pardon ale proc budu cestovat kdyz nemusim?? :lol: Marry uvedomujes si jsem na vesnici ja jezdit nemusim a to jednou za mesic k dr.dite prezije i casteji ze zacatku. Ve snehu v desti :lol:.
Ja se nedivim ze starousedlici nemaji radi pristehovalce co ctu tak se tomu nemuzu divit. :lol: :lol:.Nestehuj se potahnete si sebou problemy akorat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11

Co nemocné 1 dítě a mueíš pro něj cestovat když to větší musíš vyzvednout ze školy??Bude to X km a musíš čekat na autobus.

musíš brát prostě i toto. Já vím, že nemáš tedy řidičák.
ono druhý auto už je nad rámec našeho rozpočtu.
S autem nevidím problém jde to vše naprostoeas a mužeš bydlet kdekoliv!

Naše děti byly komplet nemocné vkuse.

• Citovat
  • Upravit
Marry11

Co nemocné 1 dítě a mueíš pro něj cestovat když to větší musíš vyzvednout ze školy??Bude to X km a musíš čekat na autobus.

• Citovat
  • Upravit
24320
29.6.13 11:46
@Marry11 píše:

Boze holka nestehuj se. Myslis ze tady vsechny zeneske maji zdrave deti?? Nerikej ze po dobu nemoci ti ho nezaveze manzel. Pokud ne tak premyslej mate neco spatne i ve vztahu to mi ver. ;).Nam staci jedno auto.KDyz potrebuju Marek malou vyzvedne a zaveze. A to muj muz normalne vyjizdi s kolegou 5:40 takze v praci je 6:15 muze jezdit na pozdeji ale zase vyjizdi pred 4 takze i Barcu vyzvedne kdyz potrebuju.Jo ale jinak kdyz neni nic potreba byva v praci dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.13 11:46

A dobr vesnička je i KANICE takže uvidíme co našmudlíme dál. Je tam zš až do 9 třídy co bysme rádi.

Ale stále problém je ta práce to je prostě daleká budoucnost na co se musíme dívat na MD je to easy času máš habaděj potom už je mín času dostat se z práce a vbůec najít práci.

Pokud toto jsou problémy který bysme řešit neměli tak si asi trošičku mimo. Nebot já ted moemntálně práci opravdu nemám čeká mně odstupné a kdoví co bude s dalším mimoušem navíc.
O to stížené už vidím toho zaměstanvatele a maminka bude stále doma ošetřovat děti.

Už se k tomu nevyjadřuji protostě tak to vidíme my.

Ale nejsme stále finalně rozhodnutí ale brzy to rozhodneme.

Uvažujeme o lepším nájmu a třeba časem i zlevní nemovitosti a domek by se pořídil později.
Ale je tam to další ALE že dáme spousty peněz za stěhování upravy a to už mohl být dům.

Ale na jiném místě než třeba zase za rok 2.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
29.6.13 11:48

ZAVEZE ANO ALE NEODVEZE!!!

TAKŽE ASI TAK MUSÍ PROSÍM TĚ MAKAT PRACOVAT NEMŮŽE TO BÝT FLÁKÁRNA ano mohl by dělat ty dny zdomu ale my máem třeba děti nemocné 3 i 4 týdny nonstop a to nelžu…
Nikču mně do školky ráno dává ale vyzvedávání už je ptoom na mně.

A to že vstává ted tak brzy to má v pohodě protože až budete mít víc dětí tak se chodí spát třeba i ve 2 ráno. Protože ta menší nechce chodit vůbec spát.
Tím pádem nemůže spát 4 hodiny takto se do práce hold chodí později.

Záleží jaké máš děti někdo má děti nespavce

ale zase řeším pdole tebe zbytečné rpoblémy sotva chodil nebot Neli se opravdu nedá uspat.

• Citovat
  • Upravit
24320
29.6.13 11:49

@Marry11 : Kanice jsou nejvetsi dira co muze byt pro Vas… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.6.13 11:50
@Marry11 píše:
ZAVEZE ANO ALE NEODVEZE!!!

TAKŽE ASI TAK MUSÍ PROSÍM TĚ MAKAT PRACOVAT NEMŮŽE TO BÝT FLÁKÁRNA ano mohl by dělat ty dny zdomu ale my máem třeba děti nemocné 3 i 4 týdny nonstop a to nelžu…
Nikču mně do školky ráno dává ale vyzvedávání už je ptoom na mně.

A to že vstává ted tak brzy to má v pohodě protože až budete mít víc dětí tak se chodí spát třeba i ve 2 ráno. Protože ta menší nechce chodit vůbec spát.
Tím pádem nemůže spát 4 hodiny takto se do práce hold chodí později.

Záleží jaké máš děti někdo má děti nespavce

ale zase řeším pdole tebe zbytečné rpoblémy sotva chodil nebot Neli se opravdu nedá uspat.

V tom pripade bych zacla hledat proc jsou deti tak casto nemocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.13 11:51

PRAVIDELNĚ JI DÁVÁ DO ŠKOLY VE VZTAHU NÁM VŠE FUNGUJE! UŘÁŽÍ MNĚ TO NEMŮŽE JI VYZVEDNOUT A ještě odpracovat 8,5 hodiny!
to prostě nejde opravdu stihnout.

Nemá smysl to řešit každý den mně ji dává do školky pravidlně

nepřispívám už na toto téma kdo nepochopí co dítě moc nespí a dokáže vstávat ráno v 5 takže tam je to o něčem jiným…
Naše děti jsou prostě noční a otočit to opravdu za boha nejde musímeč ekat že jsme měkký nejsme poslouchá Nikča chodí spát v 20 ale Neli prostě nejde uspat nejde.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
29.6.13 11:52

Proč je to špatná díra?

PROTOŽE NASTOUPILA DO ŠKOLKY PŘEDTÍM NEBYLA NEMOCNÁ VŮBEC JAK NASTOUPILA tak to proležela komplet až do prosince a pak se decetně rozchodila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová