Brno

• Fotoalbum (183)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Marry11
27.6.13 08:55

Co píši požaduje můj manžel :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.6.13 08:56

Zatím nevíme dívaly jsme se na toto:

http://www.c-services.cz/…-4-1-arizona
a chce to fkt pozjistit můj bydlel na vesnici takže od 5 třídy dojížděl do jiné vesnice

Takže třeba už je z toho i vyčerpnán co měl za dojíždění i každý den na VUT do Brna.

Nevíme TED JE NOVINKA TA ŽE SE BUDE CESTOVAT O VÍKENDU DO RAJHRADU ZVE MNĚ NA OBĚD a na dětský hřiště ale počasí bude na prd a pak znova sepíšeme ¨++++++ a ----- co výjde.

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.6.13 08:58

Můj prostě nechce díru uprotřed ničeho chce dost barevných čár na mapě to je doprava a to je Kuřm pozemky neskutečně drahý prostě uvidíme já poreferuju jak jsme to zase promysleli blbý je že ta prtava chodí spát až po 24 00 takže není čas ale měli bysme si pospíšit když máme krvavý nájem jak každému píše takže at si sedne promyslí a jedná on je trošičku pomalejší :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
27.6.13 08:59
@Marry11 píše:
Co píši požaduje můj manžel :mrgreen:

Nezlob se na me ale mela by jsi mit svuj nazor.Tyka se to i tebe.My o vsem taky rozhodujeme spolecne. A delame plany.Ne ze jeden rekne a ruhy kyve.To potom nad tim spolu nemusite sedet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.6.13 09:04

Ne tím nechci říct že já nerozhodnuju :lol: :lol:

Zatím fakt nevíme schodly jsme se oba že na domečku bysme se měli lépe ale cíle c kde a jak koupit zatím nemáme peníze už máme sečteny takže ted prostě se rozjet takže aby to víc přebral co to stojí a tak dále si musí vzít dovču jinak to prostě nejde s 2 dětma se nedá podnikat bydlení vůbec to nejde.

Bojí se u díry o mou práci je tam toho více.
Takže to by pak táhnul uplně sám to je výhoda Brna dětí že to zvládneš nějak takto uvidíme nechci mluvit do větru když to bude zase jinak :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
24320
27.6.13 09:05

Ma tedy docela prekvapuje to muj nechce, muj chce kupovat a muj tohle a tohle.Ty nemas zadny nazor??Takhle by jsme doma opravdu fungovat nemohli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.6.13 09:12

Nám to funguje tak jde o dalekou budoucnost fakt dalekou za 4 roky práce za pár let budem staří prostě mrkneme se vždy na obec a pak se shodujeme oba proč ne.
Abys to pochopial správně zavedly jsme včera další excel a pokud stavět tak něco na nějaké vesnici a ted nějakou vhodnou na cestování do Brna.

• Citovat
  • Upravit
24320
27.6.13 09:14

Ja uz bydlim za zhruba 2,200mil. I s pozemkem. Odkaz co jsi hodila na bungalovy. A nasla jsem si k tomu i pozemky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.6.13 09:23

Kde ukaž? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
27.6.13 09:29

http://www.sreality.cz/…-/2722362204
tady jsou ty syrovice

ční cena domů je od 2.999. 000,– a zahrnuje pozemek, IS, rodinný dům na klíč v základním standardu.

http://www.russegger.cz/novostavby/?…
ale to snad není možný že 3 km se budu dopravovat busem do rajhradu 51 minut???

:pocitac: :pocitac:
  • Citovat
  • Upravit
24320
27.6.13 09:34
@Marry11 píše:
Kde ukaž? :lol:

NEukazu.PAc to neni k Vasim pozadavkum :lol:.
A to jsem nasla pozemky o 600m. Kdybych se snazila tak i vetsi.Ale nejak se mi tim nechce listovat.
A tedkom jsem mrkla a u nas s eprodava 1000m za
2,5mil ale i polovicni neni nic pro Vas protoze rano od 8-13 nam jezdi bus hodine, do skoly musis od 4tridy dojizdet 2pidi obchody takze na nakup dojizdime :lol: :lol:.Jsem nastvana. Protoze se to prodava u rybnika. A tak tu bylo hezky doufam ze ne rovnou blizkosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.6.13 09:48

Kaatka no já nechci děti hned ztrait víš přece jen at aspon tu základku mají v místě…

No pokud stavět tak sehnat levně pozemek a měřil včera kolik projede na benzínu ted a to tu máme vlak přímo do Brna ale už vlakem nejezdí kvůi tomu že se tu nezvládá vstávat v 7 ráno :(
Takže už se nešetří jezdí se vlakem a v Brně stojí provoz za…
tím páde z jihu do Slatiny by se to dalo lépe.

No jsme sam azvědavá co zvolíme.

• Citovat
  • Upravit
5891
27.6.13 09:54

@kattkka To jsem nevěděla, že v Popůvkách jsou tak otřesné podmínky k žití :mrgreen: Ale máte tam hezky ;)

@Marry11 Jsem se právě chtěla zeptat, když tak pořád počítáte náklady na dojíždění, že teď přece taky cesta trvá KrPole-Slatina. Pokud si myslíte, že je to místo ve Slatině na věky, tak proč se tedy neorientujete spíš někde poblíž na tu stranu, ten Rajhrad je trochu jinde.
S dojížděním na 2.stupeň ZŠ bych to tak tragicky neviděla, navíc přece nebudeš věčně sedět doma, abys jako děti měla v místě jak píšeš…já jezdila od 5.tř. na gympl do Brna a taky jsem to v pohodě dala a tady se většinou jedná o dojíždění do 2.vesnice.
Pořád si myslím, že s vaším přístupem ke všemu je prostě blbost se stěhovat z Brna, budete jen nešťastní, protože už dopředu hledáte jen problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
27.6.13 10:00

@AknelinkaO : pry priserne podminky. :lol:.Nam to vyhovuje.Sice jsme na byte ale libi se nam tu jsme spokojeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
27.6.13 10:03

@kattkka Tak pořád lepší na bytě tam než v Brně, aspoň jste hned v přírodě :palec: Byla jsem tam kdysi párkrát na rybníku bruslit. A kupovala jsem tam pro holky kuchyňku od paní, ta že je tam taky moc spokojená i za cenu toho dojíždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová